kilwap Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Nick: kilwap Nick admina: acforever Długość bana: 24h Data i godzina: gdzies o 22 Serwer: cs1.6 cs go mod Powód bana:Reason : obraza mojej matki : ( Mapa: dd2 sytuacja wygladala tak ze leciala piosenka pod koniec rundy leciala piosenka i byl tekst ,, oczy ci swieca jak 5 zloty'' wiec powiedzialem tak do acforever i on chyba nie zrozumial komplementu i powiedizal ze mi swieci dupa i to bylo nie mile wiec sie wkurwilem i powiedzialem ze jego matce swieci pizda jak 5 zloty i wtedy on nie wiedzial co powiedziec i byl wyjasniony elo 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ACforever Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Wyjasniony chłopie xD po 1 nic do ciebie nie powiedzialem w stylu ze ci dupa swieci tylko powiedzialem jeszcze masz co do powiedzenia to powiedziales cos o mojej matke a ze jestes jakims dzieciaczkiem co konczy dopiero gimbe i jeszcze wyzywa po rodzicach to nie moj problem wiec dostales bana za obraze mojej matki i tyle Brak ub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2019 30 minut temu, kilwap napisał: powiedzialem ze jego matce swieci pizda jak 5 zloty Brak UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi