twojstary Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Nick: hjd Nick oskarżonego: mefisto Serwer: jb Opis sytuacji: warden mowil ze mamy byc w zwartej grupie (nie do odwolania), pozniej dal nakaz chodzenia za nim, ja zostalem zabity mimo tego ze szedlem za nim, ale nie w zwartej grupie. Serwer: jb Dowody: jb_buyukisyan_v1-fix, runda 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twojstary Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2019 dobra 1fk=/= ban close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefisTo Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2019 O M G naprawdę po 1. Mi się wydaje ze powiedziałem do odwołania i tego będę się trzymać a po 2. 1 FK = nic! Serio to napisałeś ? XD ale zobaczymy co wyjdzie xd albo close to nie odemnie zależy ? Jest pewny że powiedziałem do odwołania ale tak w 80% zobaczymy co wykaze demko ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2019 (edytowane) 8:53 nakaz bycia w zwartej grupie nie był do odwołania, lecz chodzenie za wardenem za 1 FK nikt nie będzie nikogo karał. skarga rozpatrzona Edytowane 21 Kwietnia 2019 przez SK4N3R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi