PrOsTy Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Admin: Rafik jeden z tych typów gościu co daje Kick za nic . Na serwerze Deathrun v2 Rafik dał mi Kick za Przedłużanie ( były 2 osoby ja i Jaran ) po czym Rafik chciał zabić Jaram a ja go jedynie zabiłem od pleców. 2 temat to ze ten zrąbany admin zmienia mapy tak aby mu pasowało pad Expienie klas. Większość osb wychodź z serwera bo ich nudzi ta mapa jak np: Chemical. Rafik weź się ogarnij bo jako Admin to ty się nie nadajesz. Kichasz i Banujesz osoby kiedy chcesz a jak bym ci wypisał pewne komendy to byś nawet nie wiedział do czego służą. Na serwerze grasz i myślisz ze jako admin masz prawo być lepszy? Powiem Nope. Nadużywasz swoich praw jako admin i wykorzystujesz to dla swoich potrzeb. Dziekuje bo nie mam zamiaru więcej pisać na tego bałwana co nawet regulaminu nie zna za dobrze 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2019 (edytowane) jeśli chcesz się odwołać od bana, zastosuj się do poniższego wzoru Nick:(Na jakim grasz na serwerze) Nick admina:(od którego dostałeś admina) Długość bana:(Czas bana) Data i godzina:(dostania bana) Serwer: (Serwer na jakim otrzymałeś/aś bana) Powód bana:(podany przez admina) Mapa:(Mapa na której dostałeś bana) jeśli chcesz napisać skargę- zapraszam tutaj - https://forum.arenaskilla.pl/forum/27-skargi/ Edytowane 19 Kwietnia 2019 przez SK4N3R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafik Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2019 (edytowane) 1. dostałaś kicka za przedłużanie bo było już po 0.00 czyli moment w którym powinieneś się zatrzymać i powinniśmy zacząć się strzelać, ty natomiast przez kolejne 20 sekund po 0.00 skakałeś dalej szczęśliwy w terenie. 2. nigdy nie zmieniam map bo mi się podoba, jedyna zmianę mapy jaka zrobiłem była z powodu zbudowanego respu na co skarżyli się gracze co już zgłosiłem opiekunowi serwera 3. brakuje ci jakichkolwiek dowodów na to co właśnie napisałes co automatycznie dyskryminuje twoje odwołanie od bana 4. bana dostałeś za ładna pożegnanie mnie słowami 'jebac ci stara' miałeś dostać na godzinę jako iż od bana uciekłeś dostałes na 3 DO USUNIECIA Edytowane 19 Kwietnia 2019 przez rafik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Napisz odwołanie lub skargę według wzoru. Temat został przeniesiony do kosza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi