Skocz do zawartości

[Rozwiązane] Debata na temat szybkiej rekrutacji

Udostępnij

Izz_Aldin

Rekomendowane odpowiedzi

Dobra w takim razie Izz bo widzę że nie rozumiesz 

Major Admin Serwera TO ON dobiera sobie ludzi z którymi chce współpracować a byliście w 4 gdzie nie każdy z was jest w danym momencie na serwerze więc @ Siedem dnibardzo mądrze postąpił z tym że zrobił szybką rekrutacje by powiększyć swoją ,,załogę''

Jeżeli @ Siedem dni został majorem to jeśli już ma powiększać "załogę" to niech zapyta chociaż nas, jak najwięcej spędzamy czasu na tym serwerze. 

@ Multi Ta sprawa jest poważna aczkolwiek nie powinno takiej sytuacji być, jeśli dajemy sobie radę to na co nam pomoc ?

@ I must kill you :) Chodzi mi jeśli są 4 osoby na serwerze mające po 11 lat z zepsutym mikrofon to co one złego zrobią ? ( oczywiście podaję przykład )

A po za tym, to każdy gracz może złożyć podanie jeśli będzie miał spełnione wymogi.

Cytat

Z racji, iż na serwerze jest skromna liczba adminów, otwieram szybką rekrutację.

Chciałbym zaznaczyć, że w tym temacie mogą się wypowiadać tylko osoby ubiegające się o administratora, każdy spam typu "jestem na tak", może być nagrodzony warnem!
Chcesz pokazać, że jesteś na tak/nie? Dobrze. Zareaguj na post, a ja zwrócę na to uwagę :]

Chcesz pokazać, że jesteś na tak/nie? Dobrze. Zareaguj na post, a ja zwrócę na to uwagę :]

Nie widzę sensu pisania większej odpowiedzi na ten płacz. 
 @ zzzjak i @ Multi wam wyjaśnili. 

• Haha! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności