Piotr Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Nick: Piotr cs.money Nick oskarżonego: Diamont Serwer: Deathrun v2 Opis sytuacji: Admin Diamont łamię Zasady,powinności admina i regulamin serwera, Nadużywał admina do slapowania dwóch graczy żeby zgineli i mógł pobić wr Admin nie pilnował żeby gracze nie łamali regulaminu Faworyzuje gracza SSver poprzez slapowanie go żeby zrobił dobrą wr(czas) na mapie deathrun_airmap Odbijał się żeby się rozpędzać i zrobić lepszy czas. Przyznał się również że pomagał kiedyś tomkowi pobić wr na deathrun_extreme Mapa: Deathrun_airmap_run_v1 Dowody: demko z mapy deathrun_airmap_run_v1 w dniu 16.04 godz 18:38 (coś koło tego) edit: polecam obejrzeć całe demko od początku do końca 1 1 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SSver Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Prawda Niestety wolałem pobić wr niż grac normalnie przepraszam za to Diamont też nie zachował się dobrze pomagając mi w tym Sory @ Diamontza to że cie poprosiłem o pomoc 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlo Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2019 żaden admin nie pilnował regulaminu łącznie z tobą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2019 @Mioder不怕 Mnie tam nie było A @SSver @ Diamontnie musiał się na to zgadzać i nie powinien 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diamont Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2019 przyznaje się do tego. Głupio zrobiłem. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2019 4:00 admin ze ssver'em rozmawiają o slapach 8:50- admin slapuje ssver'a, żeby pobić rekord 10:35- admin slapuje ssver'a, żeby pobić rekord 11:55- admin slapuje ssver'a, żeby pobić rekord 18:56- admin respi siebie 19:50- admin slapuje innych graczy, żeby zginęli dodatkowo: admin łamie regulamin odbijając się od ścian/ barierek dających większą prędkość (chociażby 17:40, 18:47) za co na początku mapy sleppy dostał bana (1:37-1:47) karygodne zachowanie, ale nie mnie to oceniać sprawę zostawiam rangom wyższym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Slapy zostały zabrane. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi