Skocz do zawartości

Podanie na Admina na serwerze deathrun_v1 w cs 1.6

Udostępnij

Trapperus

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, Chciałbym złożyć podanie na Admina. 

Mam aktualnie lat 14, Na serwerze deathrun_v1 w cs 1.6 Gram już ponad rok, wiem że może to być mało. Ale dostrzegłem pustki w administracji, jeżeli chodzi o ten serwer. Jedyni aktywni admini to Gamer, I w sumie tylko on. Składam to podanie dlatego że widze codziennie ludzi na serwerze którzy np: Nie mają w ogóle szacunku do drugiej osoby, wyzywając ją od "tępych dziwek" czy też "Jebanych Pedałów" lub gracze którzy specjalnie przedłużają grę, (tak, wiem. Przedłużanie od 0:00, ale to naprawde irytuje kiedy ostatnia osoba zostaje i specjalnie wraca sie na respawn, czy też cały czas próbuje skanować Klatkę TT.) Jeżeli chodzi o komendy z AMX'u nie ogarniam tego, lecz wiem że to będzie mi potrzebne i spróbuje sie tego nauczyć do stopnia w którym nie będzie mi on straszny. Jeżeli chodzi o moją historię byciem administratorem jakiegoś serwera, (O ile uda mi się tu dostać) Będzie to mój pierwszy serwer. Gram w Godzinach 15-19 chyba że wydarzy sie coś, niestety czasami może mnie w niektórych dniach nie być przez różne czynniki takie jak: szkoła, wyjazdy itp.

Pozdrawiam i proszę o jak najszybsze rozpatrzenie 
                                                                                                                                                                                                                                                             Podania. 

Brak wzoru:

Spoiler

Nick: (Na jakim grasz na serwerach)
Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem)
Doświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.)
Jak długo gram w CS 16?:
W których godzinach najczęściej gram na serwerze?:
Link GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać kilka linków)
Znajomość AMXX: (Skala określona w regulaminie sieci)
Mikrofon: (Tak/Nie)
Czy przeczytałeś regulamin Admina?:

Temat został przeniesiony do kosza.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności