AQQ Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Nick: AQQ Wiek: 20 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Większość adminów nie posiada mutacji, którą ja posiadam. Nie jestem toksyczny i nie wchodzę w konflikty z innymi graczami. Jak długo gram w CS:GO?: 3 lata W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: wbijam jak mam czas i ochotę, przeważnie 14-24 Link GT: https://www.gametracker.com/player/AQQ/185.30.124.110:30040/ Znajomosc SM: 3/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198419634216/ Mikrofon: TAK Kontakt: STEAM, FORUM Czy przeczytałeś regulamin Admina?: TAK liczę na pozytywne rozpatrzenie mojego listu motywacyjnego xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Jestem na TAK! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Tak. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
♥♥Lord Batek♥♥ Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 (edytowane) Popraw sobie że jesteś toksyczny słowa po 22 u ciebie to typowe ''kurwa'' ''japierdole'' i twierdzisz ze kultura nie obowiązuje po 22 na NIE Edytowane 15 Kwietnia 2019 przez ♥♥Lord Batek♥♥ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOMINO Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Na TAK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I must kill you :) Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 (edytowane) powody up i down Edytowane 15 Kwietnia 2019 przez I must kill you :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hawaje Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 -aktywnosc (taka sobie) +wiek -kulura -Naduzywanie Mikrofonu + ucieczka przed mutem ostatnio Narazie Na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AQQ Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Jeżeli chodzi o ucieczkę przed mutem to muszę się nie zgodzić, gdyż miałem problemy z internetem, które w najbliższej przyszłości nie powinny się powtórzyć. Z kulturą możesz mieć rację mogło mi się parę razy "wymcknąć" ale jestem świadom jakie osoby przebywają na serwerze i wiem, kiedy mogę urzyć niektórych słów. Jako admin tego serwera nie będę urzywał toksycznych słów. PS nie nadużywam mikro 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
♥♥Lord Batek♥♥ Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 ''wymknąć'' to znaczy co 2 minuty? od domino słysze bardzo często uwagi co do kultury 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hawaje Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 3 minuty temu, AQQ napisał: Jeżeli chodzi o ucieczkę przed mutem to muszę się nie zgodzić, gdyż miałem problemy z internetem, które w najbliższej przyszłości nie powinny się powtórzyć. Z kulturą możesz mieć rację mogło mi się parę razy "wymcknąć" ale jestem świadom jakie osoby przebywają na serwerze i wiem, kiedy mogę urzyć niektórych słów. Jako admin tego serwera nie będę urzywał toksycznych słów. PS nie nadużywam mikro uciekales i co chwile wracles i krzyczales przez mikro 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Jestem na tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SSver Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 TAK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WolfTeam Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 +Wiek +Mutacja +Takich osób trzeba na serverze Jestem jak najbardziej na TAK. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toadie Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 na duże TAK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scot Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Tak. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tokyo Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Na nie Sory nic do cb nie mam ale jakoś tak mi nie pasujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AQQ Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 spoko xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merfest38 Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajek1908 Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Lubie cie aqq ale jak narazie na nie popraw zachowanie na serwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vigo Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Yes! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EzBucks_YT Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Na Nie, powody up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony Avgariat Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi