winny Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Nick: winny nick admina: sebowieczka czy cos takiego Długość bana : gag na tydzień data i godzina: 13.04.19r ok 11:00 Serwer : JB mapa: jb_snow_v2 Opis sytuacji: wyzywałem kilka razy na czacie jedna osobe po czym przestalem i zacząłem na czacie pisać gwiazdki jako cenzure '****' po czym dostałem gaga na tydzień za ''obrażanie'' chociaż po wczesniejszych ostrzezeniach nie pisalem zadnych wyzwisk, tylko gwiazdki. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Czyli że jak zacznę wyzywać z "gwiazdkami" to tak naprawdę nie wyzywam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 @ SebOwieczka zgagował Cię na moją prośbę. Od wczoraj nagminnie wyzywasz i obrażasz inne osoby. Kur**, piz**, jeb*** to słowa, które kierowales do innych osób. Nie będziemy tolerować takiego zachowania. Ponadto po otrzymaniu gaga skierowałeś piękną wiązkę do admina. To czy pisałeś z gwiazdkami czy nie, nie ma znaczenia- zachowujesz się niekulturalnie i za jesteś ukarany. Brak UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi