RupTaK Opublikowano 19 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2020 Leon dzięki za oznaczenie. Co do nicku to ciężko mi cokolwiek powiedzieć. Może gracz grał kiedyś na serwerze Only Awp pod jakimś innym Nickiem to mógłbym cokolwiek napisać, jednakże z tego nicku kompletnie nie kojarzę żadnego gracza. @leonNajwyraźniej się pomyliłem. Było dużo pozytywnych opinii, ja nigdy do niego nie miałem żadnych zastrzeżeń. W sumie miałem jedną sytuację z Vacationem, w której gracz zgłosił Makku, jednakże podejrzany nie miał już wtedy administratora. Podsumowując nie będę tolerował takiego zachowania, bo to źle wpływa na całą AreneSkilla. Zaraz gracz dostanie degradację, niezależnie czy to on grał na koncie czy ktoś inny. Co do ostatniego zdania dodaję screena, aby bardziej zrozumieć sytuację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelly Opublikowano 19 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2020 Jeden z lepszych m@ ale troche mało aktywny na forum 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leon Opublikowano 19 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2020 Naj grafik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 19 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2020 Łamacz regulaminu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leon Opublikowano 19 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2020 Mimo że mi dał 2permy to spoko osóbka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 19 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2020 nie znam zbyt dobrze, nie wydaje sie byc strasznie zla osoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 19 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2020 wydaje się ogarnięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leon Opublikowano 19 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2020 Nie znam zbyt dobrze 18 minut temu, Mikru napisał: nie znam zbyt dobrze, nie wydaje sie byc strasznie zla osoba +1, a perma mi dali za Nick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 24 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2020 Toxic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 24 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2020 pepega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mNk Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 Nie znam Cie dobrze, ale wydajesz się miły 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomagamBoLubie Opublikowano 9 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 Nie znam Cię wogolę ale masz Vipa co czyni Cię Nadludziem, więc w pewnym stopniu jesteś wyjątkowy (do póki VIP się nie skończy) Potem dalej będziesz Podludziem :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek Opublikowano 9 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 nie znam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aliq Opublikowano 10 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 przekox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gniewko Opublikowano 10 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 Mordeczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 11 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 Spoko typ lubię się z nim wyzywać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcuch Opublikowano 11 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 Dobra morda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 12 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2020 wydaje sie spoczko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcuch Opublikowano 12 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2020 Też wydaje się spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 10 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2020 nigdy jakos toksyczny nie byles ale za bardzo pchasz sie na rangi xd znam Cie tyle co z kilku gier na serwerze wiec nie mam o tobie jako tako zlego zdania, bo nie mialem kiedy go sobie wyrobic xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Forum Tomgra Opublikowano 11 Września 2020 Administrator Forum Udostępnij Opublikowano 11 Września 2020 Nadaktywny, NoLife AS. Cieszę się, że wreszcie otrzymał wyróżnienie za swoją aktywność w postaci rangi Moderator. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sziba Opublikowano 17 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2020 Iq poniżej 30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drix Opublikowano 17 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2020 na pewno nie więcej bo banned za mk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domcia Opublikowano 17 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2020 niemiły kolega 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 17 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2020 świetny impostor 🔫 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi