Moderator xdar1uNqq Opublikowano 9 Czerwca 2024 Moderator Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2024 Nick: xdar1uNqq Imię: Dariusz Wiek: 20 Dlaczego ja mam otrzymać rangę Moderatora?: Długo jestem na sieci i uważam, że dałbym sobie radę z zadaniami tej rangi. Jestem i byłem aktywny w społeczności i na forum, a przez dwa lata nie otrzymałem warna. Znam regulaminy działów itp. Sądze, że moja pracowitość i chęci na pewno się przydadzą. Skoro i tak nie ma chętnych na tę rangę to z chęcią wrócę Doświadczenie w moderowaniu: Modem byłem Ile czasu poświęcam forum dziennie: Często sprawdzam, ale konkretnych liczb nie znam. Coś o sobie: Interesuję się głównie piłką nożną i sportami walki. Skończyłem szkółkę średnią. Jestem według mnie obiektywny i rozsądny. Co zrobiłeś dla ArenySkilla: Mod, typer, O@, redaktor fb i wielokrotny admin Kontakt: dc - xdar1uNqq#1269 5 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProGram Opublikowano 9 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2024 na tak +stary gracz +duzo robil/pomogl sieci +doswiadczony -fan juventusu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
realfejmior Opublikowano 9 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2024 tak +ogar 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inatimer Opublikowano 10 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2024 TA, dla dariuszka moze byc moderator +staz +ogar +iq -niemily 😉 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponczek Opublikowano 11 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2024 (edytowane) tak -ma doświadczenie -ogarnia -aktywność Cytat Co zrobiłeś dla ArenySkilla: Mod, typer, O@, redaktor fb i wielokrotny admin ^ Edytowane 11 Czerwca 2024 przez ponczek bo tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terminator Opublikowano 11 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2024 +staż +doświadczenie +zasługi dla arenki Na tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacperk49 Opublikowano 11 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2024 HA ! A co to za imię Darek łowca 😆 +aktywność + staż +sumienność Zasługi jakieś tam skromne jak upadłość poprzedniego jb Finalnie no wiadome największe tak. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naviq Opublikowano 11 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2024 na tak +aktywny +doswiadczenie +ogar 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dunk Opublikowano 11 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2024 tak + dużo sie udziela + coś nie coś potrafi - hejter 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 12 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2024 Dareczek na tak ogar doswiadczenie skibidi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Forum Tomgra Opublikowano 12 Czerwca 2024 Administrator Forum Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2024 Podanie przyjęte Aplikant został przyjęty na stanowisko. 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi