xdar1uNqq Opublikowano 9 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2024 Nick: xdar1uNqq Imię: Dariusz Wiek: 20 Dlaczego ja mam otrzymać rangę Moderatora?: Długo jestem na sieci i uważam, że dałbym sobie radę z zadaniami tej rangi. Jestem i byłem aktywny w społeczności i na forum, a przez dwa lata nie otrzymałem warna. Znam regulaminy działów itp. Sądze, że moja pracowitość i chęci na pewno się przydadzą. Skoro i tak nie ma chętnych na tę rangę to z chęcią wrócę Doświadczenie w moderowaniu: Modem byłem Ile czasu poświęcam forum dziennie: Często sprawdzam, ale konkretnych liczb nie znam. Coś o sobie: Interesuję się głównie piłką nożną i sportami walki. Skończyłem szkółkę średnią. Jestem według mnie obiektywny i rozsądny. Co zrobiłeś dla ArenySkilla: Mod, typer, O@, redaktor fb i wielokrotny admin Kontakt: dc - xdar1uNqq#1269 5 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProGram Opublikowano 9 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2024 na tak +stary gracz +duzo robil/pomogl sieci +doswiadczony -fan juventusu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
realfejmior Opublikowano 9 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2024 tak +ogar 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inatimer Opublikowano 10 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2024 TA, dla dariuszka moze byc moderator +staz +ogar +iq -niemily 😉 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponczek Opublikowano 11 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2024 (edytowane) tak -ma doświadczenie -ogarnia -aktywność Cytat Co zrobiłeś dla ArenySkilla: Mod, typer, O@, redaktor fb i wielokrotny admin ^ Edytowane 11 Czerwca 2024 przez ponczek bo tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terminator Opublikowano 11 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2024 +staż +doświadczenie +zasługi dla arenki Na tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacperk49 Opublikowano 11 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2024 HA ! A co to za imię Darek łowca 😆 +aktywność + staż +sumienność Zasługi jakieś tam skromne jak upadłość poprzedniego jb Finalnie no wiadome największe tak. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naviq Opublikowano 11 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2024 na tak +aktywny +doswiadczenie +ogar 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dunk Opublikowano 11 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2024 tak + dużo sie udziela + coś nie coś potrafi - hejter 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
king Opublikowano 12 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2024 Dareczek na tak ogar doswiadczenie skibidi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Tomgra Opublikowano 12 Czerwca 2024 Administrator Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2024 Podanie przyjęte Aplikant został przyjęty na stanowisko. 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi