antos Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Dzisiaj jest ten dzień w którym pożegnam się z wami, raczej na czas dłuższy, lecz będę wpadał na serwery Jeśli o kimś zapomniałem to sorki, Dziękuje najlepszym w mojej karierze na Arenie: @ illusion666- bardzo dziękuje ci za poświęcony mi czas, rady, no i oczywiście za cierpliwość. @ Secret_Service- bardzo ci dziękuje za pomoc (mentalną), między innymi przy podaniach, za rady, nie zapomnę cię nigdy @ Multi- dzięki ziomek za te spiny, śmieszne było nie raz, mam nadzieje że się jeszcze kiedyś spotkamy na forum @Koncu- mordko dzięki za szansę na only awp!, za chwile spędzony kiedyś dawno dawno, na hns #2, ciebie też nigdy nie zapomnę @ Dank- Dziwię się, bo na początku mojej przygody na arenie byłeś nastawiony wrogo na mnie, ale dziękuje za szansę na hns #2 @ raveN- Dzięki, że byłeś gdy trzeba było, upominałeś jak byłem wkurzający, i ogólnie za pomoc, nie zapomne cię również 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeZoLeG152 Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SSver Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neo Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 @ fullmordercamiałeś rację z tym pożegnaniem XD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 @ fullmordercaNostradamus Cześć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koncu Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acti Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AppleJack Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Narka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I must kill you :) Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 pa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 @ fullmordercaty to jednak masz NOSA XD eluwa xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyy Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 @ fullmorderca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 elo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin from wykop Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 no chyba też stad " odejde " ale nie na własnych nogach xD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TiFu Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 ELUUUWA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikt Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Bajo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 @ fullmorderca siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 elo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scot Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hawaje Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 czesc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toadie Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHACAL Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shary Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
illusion666 Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Żegnaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi