Piotr Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Nick: Piotr cs.money Nick oskarżonego:Oszlifowany $Diamont$ Serwer: Deathrun v2 Opis sytuacji: Admin diamont wyzywa mnie od hamów z kolegą malcuchem więc zmutowałem malcucha na 3h ale jak dla mnie to admin serwera powinien mieć kulture i nie obrażać innych ale to jest moje zdanie. Mapa: Deathrun_extreme (tak przed godziną 10) Dowody:Demko z mapy deathrun_extreme Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diamont Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 tak potwierdzam powiedziałem tak bo przez przypadek malcucha dał mu kredyty i on nie chciał oddać. A admin powinien dawać przykład. z góry przeprasza piotra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Po 1 Jak dla mnie to nie jest powód żeby mnie wyzywać. Po 2 Administracja nie odpowiada za stracone kredyty Po 3 Nie zauważyłem na czacie że mi coś dał Po 4 Mieliście problem za co go zmutowałem (malcucha) Po 5 To nie pierwsza sytuacja gdzie Diamont mnie wyzywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diamont Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 powiedziałem że jestes tylko hamem i tylko tyle o boże ale obraza. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Jeżeli dla ciebie ham to nie jest obraza to świadczy tylko o twojej kulturze. Ja już nie będe odpowiadał sprawę zostawiam do oceny rangom wyższym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 (edytowane) Jak dla mnie skarga odrzucona, ponieważ nazwanie kogoś chamem nie jest słowem aż tak obraźliwym, do tego jak dla mnie sam zasłużyłeś aby tak cię nazwali. Przypadkowo przelali ci fajki i ty zamiast oddać przewaliłeś na ruletce. 11 godzin temu, Piotr napisał: Po 3 Nie zauważyłem na czacie że mi coś dał xD to też mnie rozwaliło. Nie ładnie tak kłamać. Na serwerze mówili ci abyś im oddał, a ty że administracja nie odpowiada za stracone kredyty. Ale nie ode mnie zależy czy skarga odrzucona czy przyjęta. Edytowane 12 Kwietnia 2019 przez Mati ◕◕ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 no może to nie jest jakaś obraza ale jednak jest a admin powinien dawać przykład ( ps nie chodzi o fajki ja im moge oddać ale nwm czy chcę po tym co wtedy odwalali) A i nie ładnie tak gadać za plecami kogoś że jest "chujowym adminem" , "to jest najgorszy admin" np mapa deathrun_nicemap_cat godz 19:53 dziś ostatnia runda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi