easyy Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 @EDIT (połączcie posty) Jednak zmieniam głos na TAK Można dać Ci szansę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMcZaG Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 nie napotkałem problemów z Tym graczem. co do SM "Znajomość SM:4/10" noo troszku wątpię w to. jest 3 Administratorów doświadczonych wydaje mi się że w razie problemów z TomSonek poradzimy sobie. jestem na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dover Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamyK Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shary Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 W dniu 12.04.2019 o 15:40, ♛ KopuS ♛ Arenaskilla.pl napisał: Jestem na nie skłamane sm -wiek - czasem skracasz - czasem wyzywasz - naduzywasz +aktywność Narazie na nie Popraw zachowanie to zmienie zdanie:( Sam skracasz Jestem na tak ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AppleJack Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 + pisałeś do mnie 2 razy na pv żebym dał ci na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2019 XD, na Tak. Apple Jack fajnie by było, gdybyś po 2 wiadomościach wkoncu oddał werdykt! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony Avgariat Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi