Tomsonek Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Nick: TomSonek Wiek: 13 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Ponieważ jest mało adminów na serwerze, a przebywam tam długo. Myślę, że moja pomoc na serwerze się sprawdzi. Doświadczenie w adminowaniu: Nie, ale szybko się uczę. Jak długo gram w CS:GO?:3lata W których godzinach najczęściej gram na serwerze?:od 12do21 Link GT: Aktualny: https://www.gametracker.com/player/[MICZU] TomSoneK ArenaSkilla.pl/185.30.124.110:30000/ https://www.gametracker.com/player/[MICZU] TomSoneK/185.30.124.110:30000/ Znajomość SM:4/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/stomek231 Mikrofon: Tak Czy przeczytałeś regulamin Admina?:Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudzi Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Na TAK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kushi Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2019 na razie na NIE ponieważ znasz tylko podstawowe komendy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AppleJack Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2019 1.sm 4/10? Chyba 2/10 2. Za dużo już jest młodej administracji 3. -doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SSver Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2019 -wiek +aktywność Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
★♥Borsuk♥★#Kocham<3 Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Jestem na Tak!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Jestem na TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiczuMily Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistrzuu Arab Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Eeee tam mloda czy stara mlodzi buduja przyszle pokolenia Komendy mozna sie nauczyc, wiek nie jest prawie wazny ,wazne jest to czy sie chce tego . Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kushi Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2019 jednak zmieniam swój głos na TAK ponieważ to co napisał @Mistrzuu Arab było pięknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Dla mnie wszystko git na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szefxkacp Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2019 TAKKKKKKKKKKKKKKKK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scot Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikt Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 (edytowane) Można dać szansę. Jestem Na TAK. Edytowane 12 Kwietnia 2019 przez ENAPOKAZツ EDIT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vigo Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 10 godzin temu, TomSoneK napisał: Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Ponieważ jest mało adminów na serwerze, a przebywam tam długo. Każdy tak pisze xd. Adminów jest dużo nawet, a dokładnie 5. Nie jestem pewien czy dasz radę na serwerze. Z SM to nie wiem czy 4/10 Na serwerze się czasami kłócisz z graczami, ostatnio musiałem dać ci bana za skracanie i wiedziałeś że jestem na serwerze. A pomimo to i tak złamałeś regulamin. -wiek -doswiadczenie Moje zdanie to: Nie! ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Jestem na nie skłamane sm -wiek - czasem skracasz - czasem wyzywasz - naduzywasz +aktywność Narazie na nie Popraw zachowanie to zmienie zdanie:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tautalentowany Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Na razie na Nie! - wiek - sm u ciebie by wyglądało na 2/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dixit1337 Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Na nie Powody @ MAJKEL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koncu Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Godzinę temu, ♛ KopuS ♛ Arenaskilla.pl napisał: Jestem na nie skłamane sm Udownodnij Godzinę temu, ♛ KopuS ♛ Arenaskilla.pl napisał: -wiek Odezwał się dorosły Godzinę temu, ♛ KopuS ♛ Arenaskilla.pl napisał: - czasem skracasz - czasem wyzywasz - naduzywasz Nikt Ci nie wierzy :v Na TAK. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Dobra niech ci będzie Na TAK!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hawaje Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zerdix Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Na Nie powody up 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I must kill you :) Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 nie powody up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>3$Pupu$3< Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 +/- wiek + aktywność Na TAK!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyy Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Daj się poznać na Arenie i będzie git Na razie na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi