Moderator xdar1uNqq Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Moderator Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Nick: xdar1uNqq Imię: Dariusz Wiek: 19 Dlaczego ja mam otrzymać rangę Moderatora?: Długo jestem na sieci i uważam, że dałbym sobie radę z zadaniami tej rangi. Jestem i byłem aktywny w społeczności i na forum, a przez dwa lata nie otrzymałem warna. Znam regulaminy działów itp. Sądze, że moja pracowitość i chęci na pewno się przydadzą. Skoro i tak nie ma chętnych na tę rangę to z chęcią wrócę Doświadczenie w moderowaniu: Modem byłem Ile czasu poświęcam forum dziennie: Często sprawdzam, ale konkretnych liczb nie znam. Coś o sobie: Interesuję się głównie piłką nożną i sportami walki. Skończyłem szkółkę średnią. Jestem według mnie obiektywny i rozsądny. Co zrobiłeś dla ArenySkilla: Mod, typer, O@, redaktor fb i wielokrotny admin Kontakt: dc - xdar1uNqq#1269 2 1 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacperk49 Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2023 (edytowane) Tutaj chyba na prawdę nie ma co argumentować. na tak +aktywny na forum +zajebiste połączenie z @ Tomgra +znajomość regulaminów +coś nie coś potrafi. Ps. Nie mam warnów żadnych to w sumie można by rzec, ze będziesz bezużyteczny xdddd Edytowane 21 Sierpnia 2023 przez kacperk49 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asaso Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Na tak doświadczenie fajny współpracownik Tomek+Xdar to świetne połączenie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oski Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2023 na tak +aktywny na forum +znajomość regulaminów +coś potrafi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Na tak doświadczenie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProGram Opublikowano 22 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2023 na tak -garda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadystka Opublikowano 22 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2023 na tak +toxic +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIJO Opublikowano 7 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2023 I tak nie ma co moderować na zdechłeś sieci ale dla kolorku dam ci na tak +doświadczenie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Forum Tomgra Opublikowano 16 Września 2023 Administrator Forum Udostępnij Opublikowano 16 Września 2023 Od autora: "odrzuć bo cringe" Podanie odrzucone Aplikacja została odrzucona. 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi