Sadystka Opublikowano 7 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2023 Rodzaj: nowy punkt w regulaminie. Opis: "Jeżeli na serwerze nie ma osoby prowadzącej, a znajduje się admin to ma obowiązek przystąpienia do ct" (cosie w podobie, wiadomo ocb) Dlaczego uważasz, że to dobry pomysł?: Damn jailbreak bez wardena to nie to samo. Przede wszystkim fajnie by było gdyby do ct nie leciał kidos, który robi mass fk 1 1 1 1 1 Nazwy tematów muszą określać ich treść Przez Tomgra, 8 Sierpnia 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 7 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2023 nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator xdar1uNqq Opublikowano 7 Sierpnia 2023 Moderator Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2023 nie xd to ze mam mutacje i ogarniam nie oznacza, ze mam ochote prowadzic 24/7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
F0rsen Opublikowano 7 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2023 A nie ma przypadkiem już takiego czegoś? Jak nie ma, to Jestem na Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diamont Opublikowano 7 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2023 nie xd? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacperk49 Opublikowano 7 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2023 Ogólnie propozycja nie jest najgorsza. 2 godziny temu, xdar1uNqq napisał: nie xd to ze mam mutacje i ogarniam nie oznacza, ze mam ochote prowadzic 24/7 No tu niestety się zgodzę, nie każdy gra na jb tylko po to aby prowadzić. Finalnie jestem na nie ale całkiem ciekawie by było jakoś adminów zmotywować do prowadzenia. Może wielki @ naiz cos wymyśli ? 😅 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 7 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2023 na nie, uważam ze admini nie są od prowadzenia jako warden, tylko od pilnowania porządku na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 8 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2023 Zmuszanie kogoś do prowadzenia jest meh, ale można to przecież edytować. Gdy ct jest puste admin ma obowiązek wejść, ale nie ma obowiązku prowadzenia - może np. Cały czas zabawy dawać czy cuś. Gdy będzie więcej niż jeden ct ta zasada przestaje być ważna. Sobie już pozmieniajcie, ale trzeba przyznać że siedzenie na serwerze w 10 osób I akurat nikt nie chce prowadzić jest nużące. Na tak 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Australia Opublikowano 8 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2023 7days rzucił ciekawe światło na sprawę, może faktycznie wypadało by przygotować coś na sytuację, gdzie jest 5 osób na serwerze i nie ma nikogo w CT? jakaś zabawa unikatowa dla takiej sytuacji? Spoiler co do propozycji to na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
najs Opublikowano 10 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2023 nie XD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 11 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2023 W przypadku, gdy nie będzie chętnych na dołączenie do CT - admini będą rozpoczynać różne !zabawy. Propozycja przyjęta Zmiany niedługo zostaną wprowadzone. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi