ProGram Opublikowano 5 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2023 Nick: (Na jakim grasz na serwerach) ProGram Imię: Kacper Wiek: 16 Dlaczego ja mam otrzymać rangę AC / UB Team?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem) Witam, na serwerach ArenySkilla gram już około 3lata, chciałbym pomóc w rozpatrywaniu skarg na graczy oraz pomóc opanować serwer tak, żeby nie było na nim ludzi niszczącym innym rozgrywkę. Ostatnio mam dużo wolnego czasu, który fajnie by było w coś zagospodarować. Jestem miłą, bezkonfliktową osobą która stara się pomagać tylko tak jak potrafi. W przypadku wejścia do Unbanteamu mogę zagwarantować dużą pomoc, aktywność, zaangażowanie oraz bezstronność. Mam nadzieję, ze tym razem sie uda. Pozdrawiam Doświadczenie w ocenianiu demek: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.) Jako były admin jb oceniłem już parę demek. Jak długo gram w CS:GO?: 5-6 lat Ile czasu poświęcam forum dziennie: 4-5h Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci) 3/5 Link do profilu steam: (Swój link do profilu steam) stim Kontakt: (Konkretne numery komunikatorów przez które można się z Tobą skontaktować) dc=program#8965, steam,forum 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
realfejmior Opublikowano 5 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2023 tak +jest super +ogarnia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oski Opublikowano 5 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2023 na tak +ogarnia +git 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2023 na tak +ogarnia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacperk49 Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Hmmm +ogarnia +Były admin jb a większość skarg jak nie wszystkie z tego trybu + widać, że mu zależy. NA TAK ! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIJO Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2023 na tak sporo wolnych miejsc ogarnięty 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulimek Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2023 na tak Giga chujowo gra w amonga Staż 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Nie Nie jesteś aktywny na forum 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crayzies Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2023 na tak +chęci 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XanaX Opublikowano 8 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2023 tak program chęci dobry zawodnik miły bezkonflinktowy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadystka Opublikowano 13 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2023 W dniu 5.08.2023 o 20:53, ProGram napisał: Jak długo gram w CS:GO?: 5-6 lat Na nie. Brak aktywności na forum. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeptimoJ Opublikowano 14 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2023 Na Tak 1 1 Zmieniam kolor z zielonego. Przez 7days, 14 Sierpnia 2023 Osoba wypowiadająca się w podaniu musi uargumentować swoje stanowisko. Przez Tomgra, 14 Sierpnia 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rdr Opublikowano 15 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2023 Na tak + ogarnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator xdar1uNqq Opublikowano 16 Września 2023 Moderator Udostępnij Opublikowano 16 Września 2023 na tak +siec i tak zamknieta niedlugo + chetny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Forum Tomgra Opublikowano 3 Października 2023 Administrator Forum Udostępnij Opublikowano 3 Października 2023 Brak serwerów CS:GO, brak pracy dla UBT. Rekrutacja zamknięta. Podanie odrzucone Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi