Skocz do zawartości

[Odrzucona]Skarga na...."UBT"

Udostępnij

Koncu

Rekomendowane odpowiedzi

nick:Koncu
Nick oskarżonego:Multi

Serwer: Forum
Opis sytuacji:Dostał UBT i zaczął się wozić, jakby był czarnym, pisze bez myślenia/zastanowienia, jego wypowiedzi i tok myślenia jest na bardzo niskim poziomie.

Serwer:Forum
Dowody:

- Może i to "RODO" nie obowiązywało w tej skardze, ale jaka osoba mająca UBT ustawia sobie kogoś z areny na profilowe?Jako UBT reprezentuje w jakimś stopniu tą sieć,a jeśli takie osoby będą dalej pełnić rolę większą niż admin to reputacja zmaleje w krótkim czasie (pierwsza wypowiedz).

- #FreePościk, żeby się wypowiedzieć...

- Nagła zmiana tematu żeby odbiec od tematu w którym jesteś oskarżony oraz wypowiedz na "poziomie' UBT (druga wypowiedz)

Gościu byłeś UBT; M@ nie raz w takim mlodym wieku, uwazano cie za odpowiedzialnego czlowieka, a po tej degradacji pokazales swoja druga strone i to, ze nigdy nie zaslugiwales na takie cos. Jeszcze ta skarga XD!
Wiec TAK: 

1 Skarga była odrzucona przez Yamkashiego ponieważ : 

RODO  obowiązuje wówczas kiedy twoje zdjęcia mają być umieszczane np. galeriach fotograficznych, portfoliach bądź w momencie, kiedy mają być wykorzystywane w celach marketingowych. Może i masz racje i za to przepraszam @Studziak że troszkę się z ciebie śmiałem xdddddddd eluwa!

2 Ta tako se freepościk bo Kapi spał 4dni i nie widział skargi :/// bardzo ładnie eluwa!                                                                                                                                    3XDXD Protohype napisał, że nie mam żadnego dowodu, dałem osoby potwierdzające moje słowa dotyczące tego, że są owe bindy oraz osoby postronne nagrywały Paule. Ty  też  jestes w to zamieszany jako iż powiedziałeś nam cytując  ,, Ej a wiecie ile mam bindów z Paulą całe 29 ' duże ELO BENC! 4  Tak szczerze troszkę nie rozumiem po co podsyłasz tu skargę na Wallyego jeśli chcesz mi wytłumaczyć to ja bardzo ładnie zapraszam bo ja nie rozumiem bo widocznie mój iloraz inteligencji jest strasznie niski by go zrozumieć duże ELO BENC!

@Koncu dobrze że napisałeś te skarge, już wiem że nie jestem sam. Akurat ja również zauważyłem zmianę "mulitego" jak tylko dostał UBT, uważa się za króla itp, a taka prawda, że ma przyjaciół na arence, (ja ich nie mam niestety) którzy potwierdzają co ten "KRÓL****" mówi, więc weź swoje baranki, i uspokójcie. Jestem pewien że to nie pierwsza i nie ostatnia skarga na twoje "KRÓLESTWO" więc multi, tak od serca teraz mówie. OGARNIJ SIĘ CHŁOPIE!

ps. Potwierdzam to co napisał koncu, a od konca się odwal bo był dużo razy lepszym UBT, niż Ty, i wolałem jego na tym stanowisku. POZDRO.

Potwierdzam słowa @Koncu :P

• Smutne. 3

Dobra, bo widze, ze Multi przywolal sytuacje z TS gdzie ja bylem to i ja sie wypowiem...

10 godzin temu, Multi napisał:

3XDXD Protohype napisał, że nie mam żadnego dowodu, dałem osoby potwierdzające moje słowa dotyczące tego, że są owe bindy oraz osoby postronne nagrywały Paule. Ty  też  jestes w to zamieszany jako iż powiedziałeś nam cytując  ,, Ej a wiecie ile mam bindów z Paulą całe 29 ' duże ELO BENC!

To jest prawda; potwierdzam.

Zreszta, to nie 1 sytuacja w, ktorej wbijasz na TS do nas i przeszkadzasz osobom, ktore tam sobie siedza i rozmawiaja. Przyklad?

Jeszcze nie tak dawno, wbiles do nas na TS razem z botem muzycznym i korzystales z tego, ze nie ma wlasciciela czy admina, ktory da Ci bana wiec wchodziles na kanaly do innych ludzi i puszczales im jakies przestery itp. oraz wyzywales innych np. Blacky. No i pozniej, sytuacja w ktorej wbijasz do Nas i chwalisz sie bindami z Paula. Zachowanie godne nasladowania.

Hmmmm dzialanie na niekorzysc innej sieci? :))

3 godziny temu, Koncu napisał:

Powiesz mi może, co zrobiłem po rezygnacji? Że nie zasługuje już na takie rangi? Czy piszesz żeby odbić temat na mnie.

No wlasnie m.in. to co napisalem wyzej lub tez jest to ukazane w skardze od @TiFu;)

48 minut temu, ❤ω3αℓℓу❤ napisał:

Akurat ja również zauważyłem zmianę "mulitego" jak tylko dostał UBT, uważa się za króla itp, a taka prawda, że ma przyjaciół na arence, (ja ich nie mam niestety) którzy potwierdzają co ten "KRÓL****" mówi, więc weź swoje baranki, i uspokójcie

Otoz nie. Znam Multiego juz troche i wiem, ze on nie uwaza sie za krola itp. tylko chce zrobic malutkie porzadki, a z tym avatarem to go ponioslo, ale jak widac wie, ze spieprzyl i przeprosil. Jezeli uwazasz, ze jestem jego barankiem, to pacnij sie w glowke.

Wiecej nie mam do dodania. :pepeOK: 

• WOW MEGA! 1

AJAJAAJAJA kurde bele kartofelek widzę że zapominamy wbijanko do nas na teamspeka i obrażanie każdego , puszczanie pięknych bindów z Paulą po czym myślisz że swym zachowanie zasługujesz na posiadanie jakiejś rangi na forum no chyba się ostro upiłeś  NIE ZASŁUGUJESZ NIE BĘDZIESZ ZASŁUGIWAŁ choć byś płakał , płacił itp itd. 

T A widać że odbijam skargę na ciebie :))) 

Koleżka się wypowiada w skardze która go nie dotyczy w takim razie KRÓL WIELMOŻNY MULTI NAKAZUJE danie mu warna :kappa: 

Godzinę temu, Koncu napisał:

Bo ja nic takiego nie kojarzę, a Ciebie Mikrusik nie było na kanale,  gdy ostatnio wbiłem pogadać do sevena, więc się nie mieszaj.

A no tak, bo ja akurat wtedy polecialem na Marsa... Kogo ty probujesz oszukac, mnie czy siebie?

https://imgur.com/pnYDx7T - Fajnie sie wbija innym na tsa, przeszkadzajac, obrazajac i puszczajac przestery z bota? Hmmm mamy Ci przypomniec jak wbijales jak nie bylo administracji i obrazales Nas czy innych uzytkownikow TS? Moge podac nicki spokojnie ;)))))))))))))))))

@Edit 

Prosze juz nic o mnie/do mnie nie pisac, bo nie odpowiem :)))

Edytowane przez Mikrusik

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności