Skocz do zawartości

[Odrzucona]To niezly admin xDD

Udostępnij

RealGangstaSht

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: ArcZi

Nick oskarżonego: sebowieczka

Opis sytuacji: admin dal mi muta na 30 minut za to, że cytując słowa kaliego, którego piosenka leci pod koniec rundy użyłem jednego przekleństwa, a mianowicie "w chuju mam mandat i 997" xDDD Admin nie dał mi wcześniej żadnego ostrzeżenia, gdyż nie miał za co a poza tym był to sam początek nowej mapy. Wychodzi na to, że admini mogą sobie dawać muty za jedno przekleństwo co jest wbrew regulaminowi.

Dowody: Mapa arcade, winny i czarny mogą potwierdzić jak i reszta osób, które były wtedy na serwerze.

Godzina: kolo 21:25

Błagam Cie, nie rób z siebie niewiniątka. Muta powinienem dać Ci już parę map temu, bodajże na summerze, ale niestety musiałem szybko spadać. 
Do tego, wiedząc co chcesz powiedzieć, na Twoje pytanie "czy możesz zacytować" stanowczo odpowiedziałem, że nie. A ty i tak użyłeś niecenzuralnego słowa. 
Ja nie robię tego, żeby Cie ukarać. Ja robię to, żeby Cie czegoś nauczyć przyjacielu :)

@Edit
na serwerze było sporo graczy, większość z nich to młodsi gracze.

No i nie rozumiem argumentu, że to początek mapy. Arczi notorycznie przeklina,dlatego nie wiem skąd to oburzenie że dostałeś muta, bo przecież "tylko jeden raz brzydko powiedziałem na nowej mapie".  

Edytowane przez SebOwieczka arenaskilla.pl

Teraz, SebOwieczka arenaskilla.pl napisał:

Błagam Cie, nie rób z siebie niewiniątka. Muta powinienem dać Ci już parę map temu, bodajże na summerze, ale niestety musiałem szybko spadać. 
Do tego, wiedząc co chcesz powiedzieć, na Twoje pytanie "czy możesz zacytować" stanowczo odpowiedziałem, że nie. A ty i tak przeklnąłeś. 
Ja nie robię tego, żeby Cie ukarać. Ja robię to, żeby Cie czegoś nauczyć przyjacielu :)

Parę map temu? chłopie jak to było kilka godzin temu i jak powinieneś dać to mogłeś dać wtedy. Z tego co wiem co mapę ostrzeżenia się kasują a tym bardziej jak to było jakoś w południe a teraz mamy prawie 22 xDDD Było to jedno przekleństwo z mojej strony a ty wbrew regulaminowi dałeś mi za to muta.

ps. starego psa nie nauczysz nowych sztuczek ;)

dobra, przestańmy nabijać sobie posty, poczekamy na werdykt UBT ;)

aaa i jeszcze jedno.
Tu też nie chodzi o samo przekleństwo. Jeśli się mnie (umyślnie) nie słuchasz, i robisz specjalnie rzeczy, na które Ci nie pozwalam, bo są wbrew regulaminowi, a po wszystkim mówisz "i tak mnie nie zmutuje" (lub coś w tym stylu, nie pamiętam słowo w słowo, ale kontekst zachowany) to jasne, że dam Ci muta. To jest prowokacja, a taki gracz jak Ty, nie powinien podważać autorytetu admina ;)

22 minuty temu, SebOwieczka arenaskilla.pl napisał:

Do tego, wiedząc co chcesz powiedzieć, na Twoje pytanie "czy możesz zacytować" stanowczo odpowiedziałem, że nie. A ty i tak użyłeś niecenzuralnego słowa. 

@Edit
na serwerze było sporo graczy, większość z nich to młodsi gracze.

No i nie rozumiem argumentu, że to początek mapy. Arczi notorycznie przeklina,dlatego nie wiem skąd to oburzenie że dostałeś muta, bo przecież "tylko jeden raz brzydko powiedziałem na nowej mapie".  

już ci to pisałem a ty jako admin powinieneś to wiedzieć, że co mapę ostrzeżenia się kasują. To fakt dużo razy wyłapałem muta w swojej karierze ale idąc twoim tokiem myślenia to za każde jedno przekleństwo powinenem od razu dostawać muta bo wcześniej przeklinałem i dostawałem za to muty xDD Jakoś każdy z adminów jeśli usłyszy, że przeklinam daje mi ostrzeżenie tylko nie ty :)

14 minut temu, SebOwieczka arenaskilla.pl napisał:

dobra, przestańmy nabijać sobie posty, poczekamy na werdykt UBT ;)

aaa i jeszcze jedno.
Tu też nie chodzi o samo przekleństwo. Jeśli się mnie (umyślnie) nie słuchasz, i robisz specjalnie rzeczy, na które Ci nie pozwalam, bo są wbrew regulaminowi, a po wszystkim mówisz "i tak mnie nie zmutuje" (lub coś w tym stylu, nie pamiętam słowo w słowo, ale kontekst zachowany) to jasne, że dam Ci muta. To jest prowokacja, a taki gracz jak Ty, nie powinien podważać autorytetu admina ;)

Gościu żaden admin ci nie pozwoli jednorazowo przeklnąć jest to chyba oczywiste co nie zmiena faktu, że nie powineneś dać mi tego muta bo to było jedno przekleństwo. 

Człowieku, zawsze dawałem Ci ostrzeżenia, a teraz, tak jak napisałem. Prowokowałeś mnie i podważałeś mój autorytet. Na przyszłość taki protip - nie powinieneś sobie robić żartów z osoby która jest od pilnowania spokoju na serwerze ;)

@Edit
i przestań już krzyczeć, czekamy na decyzje UBT. Twoje słowa już tu nic nie zmienią, bo liczy się tylko werdykt UBT. Dobranoc!

• Haha! 1

Teraz, RealGangstaSht napisał:

Gościu żaden admin ci nie pozwoli jednorazowo przeklnąć jest to chyba oczywiste co nie zmiena faktu, że nie powineneś dać mi tego muta bo to było jedno przekleństwo. 

edit: Autorytet admina? xDDDDDDDD Chłopie jak nadużywasz tego admina i działasz wbrew regulaminowi to nawet mam obowiązek podważać ten twój jak ty to nazwałeś "autorytet admina" xDDD

• Smutne. 1
  • Haha! 1

-na demkach, które oglądałem ---> przeklinałeś

-kiedy był @ raveN ---> przeklinałeś (i dostałeś mute'a)

-kiedy @ SebOwieczka arenaskilla.pl nie pozwolił Ci cytować tekstu z przekleństwami Ty to zrobiłeś

podważasz autorytet adminów i dyskutujesz z nimi. nie będziemy tutaj tolerować takiego zachowania

odrzucam skargę

• Haha! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności