WolfTeam Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Nick: WolfTeam Wiek: 18 :3 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Jestem pomocnym graczem a także spędzam dużo czasu na serwerze, Ogólnie to chciałbym pomóc ponieważ na serwerze jest dużo dzieci które się tylko przekrzykują a jak nie ma admina aktywnego to jest masakra. Doświadczenie w adminowaniu: Administrator na serwerach takich jak ( U szwagrów,csporobieni) Jak długo gram w CS:GO?: 4 lata W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Weekendy 8-24 W tygodniu 8-12, 18-24 Link GT: https://www.gametracker.com/player/ArenaSkilla.pl WolfTeam/185.30.124.110:30040/ https://www.gametracker.com/player/WolfTeam/185.30.124.110:30040/ Znajomość SM: 8/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198942355228/ Konto nowe ponieważ zapomniałem e-mailu do maina i niestety przepadło Mikrofon: Tak Czy przeczytałeś regulamin Admina?: Jasne (Spędzam dużo czasu na serverze, i jeżeli dostałbym się na okres próbny spędzał bym jeszcze więcej czasu). Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AppleJack Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2019 No raczej że na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Popraw aktywność Jestem na TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hawaje Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Nie: -Nabijanie minut na serwerze ok. godz. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajek1908 Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2019 (edytowane) Jestem nie dlaczego? Np była sytuacjia gdy ja lub ciosek bez mutacji upominamy graczy bo. Mamy do tego prawo a on do cioska admina mikro po mutacji no raczej tak nie powinien mówić admin do admin jeżeli on będzie miał tego.Admina. 2 powód od godziny 2 w nocy nabiał sobie aktywność stając w miejscu i używając komendy +right Wielkie na NIE!!!!! Edytowane 9 Kwietnia 2019 przez rajek1910#słodko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tokyo Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Na nie Powód: Nabijanie aktywności komendą +left w nocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Lancelot Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Na serwerze masz zaledwie 800 minut to jakieś 13h, to trochę mało. Jak na razie na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOMINO Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2019 (edytowane) powody @Lord Lancelot ps dawaj na hns nie ma kogo opluwać Edytowane 9 Kwietnia 2019 przez DOMINO 1 5. W podaniach należy wyraźnie zaznaczyć swoje stanowisko wobec kandydata(czy jest się ,,za przyjęciem", czy przeciw niemu). Przez raven, 9 Kwietnia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefisTo Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Na serwerze adminów jest wielu, więc nabij te 24h i będzie git Jak na razie jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I must kill you :) Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2019 tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Jestem na tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antos Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2019 (edytowane) Dobra mordka, proponuje dać mu szanse, co prawda ma "niezgodną" aktywność minimum 24h powinien miec albo 40 postów, ale takich adminów którzy są pełnoletni nie jest wielu. Dlatego proponuje dać chłopowi szanse. NA TAK!! Edytowane 9 Kwietnia 2019 przez ❤ω3αℓℓу❤ zmiana decyzji 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Na NIE powody u rajka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scot Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
illusion666 Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Po to jest Regulamin żeby go przestrzegać , Nie masz Ani godzin ani Postów odrzucam .. Postaraj się i złóż podanie za parę dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
illusion666 Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi