Vasto_Lorde Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Lepsze linki URL Proponuję usunąć index.php z każdej podstrony co da się zrobić z poziomu P@ w jakichś ustawieniach SEO. Ponadto, @ Avgariat może podmienić system/Http/Url/Friendly.php z go-code.pl, gdyż naprawia to pojawianie się polskich znaków w URL. (również przyjaźniejszy link bo teraz wychodzą takie buby jak: ' index.php?/topic/233-nieobecno%C5%9Bci-jo%D0%BAer/ ') Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Jestem ZA! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NTM Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Ja również jestem za! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 13 Stycznia 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Vasto przyjdzie i od razu coś mądrego poradzi :v 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
F4n4tyK. Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Dobra propozycja, jestem na tak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vic Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Najs, na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Jestem zaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeeMay Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Oczywiście na tak ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dover Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Jestem również na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyy Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Brawo ZA! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
★N!k0★ Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Bardzo dobry pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deriv Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rum1n Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Na tak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoDeR Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony Avgariat Opublikowano 13 Stycznia 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Index zrobiony. Co do polskich znaków w linkach, to też zrobione, ale tematy przed tą zmianą będą miały nadal takie znaki. Aby to usunąć trzeba każdy taki temat edytować i po prostu zapisać bez żadnych zmian. @GreenTeam do dzieła! Co do samej koncepcji, to nie spotkałem się z takimi linkami jak podał @ Vasto_Lorde w pierwszym poście. U mnie ten link wyglądał tak: "index.php/topic/233-nieobecności-joкer/". Polecam Operę. Propozycja została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi