chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Nick: chakra Wiek: 14 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Uważam że dużo przebywam na serwerze i jestem na nim lubiany,chciałbym pomóc administracji i wykazać się z jak najlepszej strony. Doświadczenie w adminowaniu: No adminem był bym pierwszy raz ale wydaje mi się że jak bym zwrócił sie do paru administratorów z serwera by mi pomogli,najważniejsze komendy znam. Jak długo gram w CS:GO?: W cs:go gram jakoś od 2-3 lat (1,218 godz. łącznie) W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Dni szkolne: 14-18 Weekendy: 10-19 Link GT: https://www.gametracker.com/player/chakra/185.30.124.110:30002/ Znajomość SM: Myślę że tak 3/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561197993741670/ Mikrofon:Tak. Czy przeczytałeś regulamin Admina?:Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebOwieczka Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Na tak, ogarnia, jest aktywny i lubiany. Nada sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolednik33 Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Jestem na tak współzałożycielu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitrek Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Myślę że przyda się kolejny admin bo niektórzy admini sa 2,3 razy na tydzien i graja po 30 min do 1.5h a ten aplkant gra sumiennie na serwerze {JB} Na Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Ja osobiście nie widzę Cię w tej roli, ciągłe gadanie o ruletce, jackpocie itd. Zobaczymy, mogę się mylić. Jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Ty no nie wiem :// Ja tam jestem na TAK! PS. @ raveNon nie gada cały czas o ruletce/jp xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefisTo Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Dałbym szanse ? Jestem na TAK ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikt Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 TAK, ale przelew już jest robiony rozumiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brogiospoko Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Jestem na TAK!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dover Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antos Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 hmmm..... NIE TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zerdix Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AppleJack Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 2 godziny temu, raveN napisał: Ja osobiście nie widzę Cię w tej roli, ciągłe gadanie o ruletce, jackpocie itd. Zobaczymy, mogę się mylić. Jestem na nie. Zgadzam się z tobą, ale każdemu można dać szansę. Za okresem próbnym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shary Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Na tak bo czemu nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyy Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 W sumie zobaczymy jak się sprawdzisz TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUMUN_Andrzej Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I must kill you :) Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistrzuu Arab Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 ya ya ya brac go ! Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BIEDAK Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2019 dobry ziomek lubiany często na serwie jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TiFu Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xm24hkmdk Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Przyda się kolejny admin jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi