R!val-iwnl- Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Nick: R!val-iwnl- Nick oskarżonego:Admin Brogio Serwer: JaliBreak Opis sytuacji: Admin nie wykonuje swoich obowiązków. Faworyzuje graczy. Serwer: JailBreak Dowody: Demko z mapki jb_brixx_v1 czas po 22 jakoś Sam nie byłem świety w tej sytuacji ale admin powinien sumiennie wykonywać swoje obowiązki i mam nadzieje że zostanie ukarany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolednik33 Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Moim zdaniem, cała ta sytuacja by sie nie wydarzyła, gdybyś nie zaczął mówić, że Arczi sepleni, jak dla mnie słuszne zachowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brogiospoko Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2019 (edytowane) Okej,było tak ale? Zauważ że jeżeli nie prowokował byś tych graczy to oni by się tak nie zachowywali,Prawda? Prawda. Dlatego również tym graczą dałem ostatnie upomnienie --- Edit: Pasieka Dawit dostał muta Edytowane 6 Kwietnia 2019 przez brogio -私愛- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RealGangstaSht Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Teraz, R!val-iwnl- napisał: Nick: R!val-iwnl- Nick oskarżonego:Admin Brogio Serwer: JaliBreak Opis sytuacji: Admin nie wykonuje swoich obowiązków. Faworyzuje graczy. Serwer: JailBreak Dowody: Demko z mapki Sam nie byłem świety w tej sytuacji ale admin powinien sumiennie wykonywać swoje obowiązki i mam nadzieje że zostanie ukarany. Typie wbijasz na serwer pierwszy raz od roku chyba i odrazu zaczales prowokowac graczy. Nw zablysnac chciales albo myslales ze smieszny bedziesz atnecjuszu zalosny? Dodam ze dostalem ostrzezenie jak i muta od brogia wiec spelnil on swoje obowiazki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitrek Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Sam prowokowałeś po czym admin brogio dał ostrzeżenie arcziemu więc admin dobrze wykonał swoją prace* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Studziak Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2019 15 minut temu, R!val-iwnl- napisał: Nick: R!val-iwnl- Nick oskarżonego:Admin Brogio Serwer: JaliBreak Opis sytuacji: Admin nie wykonuje swoich obowiązków. Faworyzuje graczy. Serwer: JailBreak Dowody: Demko z mapki Sam nie byłem świety w tej sytuacji ale admin powinien sumiennie wykonywać swoje obowiązki i mam nadzieje że zostanie ukarany. o której godzinie się to stało i jaka mapa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scot Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2019 XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scot Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2019 #muremzarivalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scot Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Smoke gum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RealGangstaSht Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2019 1 minutę temu, ???? napisał: #muremzarivalem #włebsiepierdolnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scot Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Poczulem sie obrażony administratorze zrob cos z tym 1 Jeszcze jeden taki post i kolejny warn, nic nie wnosisz do tematu. Spam. Przez raven, 6 Kwietnia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Admin dał ostrzeżenie Arcziemu po czym i tak dostał muta. Nikomu nie daje muta a admin postąpił prawidłowo. Do zamknięcia. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi