Wrobel Opublikowano 4 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 Nick: Wróbeł Wiek: 16 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Gram co dziennie jak na razie żadnego admina nie ma a na pewno się przydają jestem miły pomocny i bezstronny jaki bardzo dobrze obsługuje się komendami admina. Doświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.) Admin Mirage, Admin HNS, Admin 1vs1 Jak długo gram w CS:GO?: 3681 godzin. W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: 14 - 23 Link GT: LINK Znajomość SM: 6/10 Link do profilu Steam: LINK Mikrofon: Tak Mutacja głosu: Tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOMINO Opublikowano 4 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 Na tak: -Ogar -Aktywny -Aktywny GRUBAS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esper Opublikowano 4 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 Na tak +doświadczenie +Aktywność +Wróbeł 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracu Opublikowano 4 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 Na +wiek +doświadczenie +mutacja +sm +on umie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MikiMikxd Opublikowano 4 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 (edytowane) Na tak +doświadczenie +Aktywność + mutacja Edytowane 4 Października 2022 przez MikiMik1213456 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VexSo Opublikowano 4 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 Na tak, + aktywność, + ogarnięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 5 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2022 Na Ta +tak +on umie @ Gracu +ogar 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamp Opublikowano 5 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2022 Podanie przyjęte Napisz do Opiekuna Serwera* prywatną wiadomość na forum, podając odpowiednie informacje(link do podania, link do profilu Steam). Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot *Jeżeli na serwerze nie ma Opiekuna Serwera, to zwróć się do Pawel. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi