ponczek Opublikowano 13 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2022 Propozycja to: (zmiana/modyfikacja istniejącej rzeczy/nowa rzecz) dodanie anty flesh team Treść: (co chcesz zaproponować) proponuje dodac od nowa anty flesh team bo to juz jest mega za przeproszeniem wkurw**jące jak teammate rzuca flesha z dupy na ktory masz full biało i przeciwnik CIe zabija. 1 3 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xmajkel Opublikowano 13 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2022 Jestem za! Było to już na serwerze i grało się lepiej bez ciągłego mleka od swoich, lecz gracze zagłosowali aby to zmienić 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacpix75 Opublikowano 13 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2022 Również jestem za, aktualnie przez brak antyflesha muszę grać w okularach przeciwsłonecznych bo bym oślepł. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 13 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2022 (edytowane) Jestem na tak. Edytowane 13 Września 2022 przez raven te orzechy 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 14 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2022 Nie 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktooor Opublikowano 14 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2022 Bo głosowanie na ten temat było zrobione i większość graczy zdecydowała o wyrzuceniu tego, więc po co dalej drążyć temat. Ja zdania nie zmieniłem dalej uważam, że nie powinno tego być ponieważ, dwóch koleżków z TSA sobię wbiją na serwer i będę ogarniali fleshe to będzie łatwo zdobyć fraga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamyK Opublikowano 14 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2022 Na tak bo mam 24/7 biało to useless 5 godzin temu, ToruT napisał: dwóch koleżków z TSA sobię wbiją na serwer i będę ogarniali fleshe to będzie łatwo zdobyć fraga. Jak wbije sobie dwóch koleżków z tsa którzy ogarniają flesze to nawet bez antyflesza będą zdobywali freekille xd 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wrobel Opublikowano 14 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2022 Na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktooor Opublikowano 15 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2022 Po rozmowie z właścicielem wysunął się taki wniosek, że nie odpowiadamy za wybory graczy. Propozycja odrzucona Twoja propozycja nie przykuła naszej uwagi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi