bartaz Opublikowano 7 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2022 Nick: young.bartaz Wiek: 17 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Serwer dopiero co wystartował, więc administratorzy będą dosyć potrzebni na serwerze aby pilnować porządku. Aktualnie jest zero adminów, więc tak naprawdę gracze na serwerze mogą robić wszystko co chcą (łamać regulamin), więc trzeba ukrócić takie zachowanie Doświadczenie w adminowaniu: Jest Jak długo gram w CS:GO?: 2,925h W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: 8-10; 19-1 Link GT: https://www.gametracker.com/player/young.bartaz/51.83.241.12:27015/ Znajomość SM: 4/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/bartaz/ Mikrofon: tak Mutacja głosu: tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: tak 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponczek Opublikowano 7 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2022 tak, + Giga doświadczenie + ogarniasz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 7 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2022 Tak bartosz jest giga czad ogarnia mily Kochany mod<3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 7 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2022 na tak +ogar +doswiadczenie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiok Opublikowano 8 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2022 Na tak +Udaje mnie +Doświadczenie +Ogarnia 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asaso Opublikowano 9 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2022 nie ukrywajmy, aktywność nie powala ale wplyw na to ma na pewno aktualny slaby stan serwera, ze wzgledu na nowe otwarcie bez zapowiedzi anyways na tak +doswiadczenie +wiek +brak adminow ( i brak graczy) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 9 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2022 Na Nie -wulgarny -aktywność -nie ogarniasz xddd 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heniohamulec Opublikowano 9 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2022 Na tak +Doświadczenie +Ogarnia +Wiek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wrobel Opublikowano 10 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2022 Na Tak +wiek +doświadczenie +kox +ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novu Opublikowano 19 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2022 W dniu 9.09.2022 o 15:02, Grzechu napisał: Na Nie -wulgarny -aktywność -nie ogarniasz xddd what u doing stuppid grzech tak bump +wiek ja bym przyjal bo sie tam grac nie da Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamyK Opublikowano 20 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2022 no dobra przyjete jak cos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 20 Września 2022 Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Września 2022 Podanie przyjęte Napisz do Opiekuna Serwera* prywatną wiadomość na forum, podając odpowiednie informacje(link do podania, link do profilu Steam). Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot *Jeżeli na serwerze nie ma Opiekuna Serwera, to zwróć się do Pawel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi