tosiek Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2022 (edytowane) Nick: tosiekWiek: 19 zimDlaczego ja mam otrzymać admina?: Jestem aktywny, ogarnięty oraz doświadczony w pełnieniu funkcji administracyjnej. Chcę pomóc administracji utrzymać serwer w porządku oraz pomagać nowym i jak graczom z dłuższym stażem, dzięki temu że mam sam długi staż na Arenie. Nigdy nie szukam konfliktu, a jak się jakiś nadarzy to staram się go rozwiązać w jak najbardziej odpowiadający sposób.Doświadczenie w adminowaniu: Posiadałem wielokrotnie admina na różnych serwerach o różnej tematyce na CS:GO jak i na CS 1.6 (jb, onlymirage, dr, pb etc.), posiadałem M@ na tym serwerze oraz opiekuna na dwóch innych serwerachJak długo gram w CS:GO?: Będzie 10 lat (od premiery jakoś, oczywiście z mniejszymi i większymi przerwami)W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: 16-22 najczęściej, ale zdarzy się z rana jak wstaneLink GT: GT#1 GT#2Znajomość SM: 7/10Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/tosieknew/Mikrofon: Tak Mutacja głosu: TakCzy przeczytałem regulamin Admina?: Tak Edytowane 31 Sierpnia 2022 przez tosiek 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Tak ogar mily 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2022 (edytowane) w końcu jak najbardziej na miły ziomek ogar aktywność Edytowane 31 Sierpnia 2022 przez rastafari 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kvba Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2022 tak ogar wiek sm 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inatimer Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Na +ogar +wiek +sm 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Na Nie -wyjmij wary z nosa (bez urazy xd) -odklejony trochę jesteś, trochę bardzo -wydaje się że masz w braki w ct i reg 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asaso Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Tak +giga aktywność +sm +doswiadczenie -gracz om 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VexSo Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Zdecydowane TAK - ogarnięty - spore doświadczenie - wysokie SM (którego znajomość na serwerach JB jest ważna) - aktywność gites 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2022 na tak +ogar +wiek +SM 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Właściciel Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Zdecydowanie na tak 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bakajoko Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Na tak +wiek +ogarnia +pawel mowi ze tak to musi tak byc xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acti Opublikowano 1 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2022 na nie, masz za duży mózg na ten serwer 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator xdar1uNqq Opublikowano 1 Września 2022 Moderator Udostępnij Opublikowano 1 Września 2022 Podanie przyjęte Napisz do Opiekuna Serwera* prywatną wiadomość na forum, podając odpowiednie informacje(link do podania, link do profilu Steam). Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot *Jeżeli na serwerze nie ma Opiekuna Serwera, to zwróć się do Pawel. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi