Skocz do zawartości

Podanie na admina

Udostępnij

tosiek

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: tosiek
Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Jestem aktywny, ogarnięty oraz doświadczony w pełnieniu funkcji administracyjnej. Chcę pomóc administracji utrzymać serwer w porządku oraz pomagać nowym i jak graczom z dłuższym stażem, dzięki temu że mam sam długi staż na Arenie. Nigdy nie szukam konfliktu, a jak się jakiś nadarzy to staram się go rozwiązać w jak najbardziej odpowiadający sposób.
Doświadczenie w adminowaniu: Posiadałem wielokrotnie admina na różnych serwerach o różnej tematyce na CS:GO jak i na CS 1.6 (jb, onlymirage, dr, pb etc.), posiadałem M@ na tym serwerze oraz opiekuna na dwóch innych serwerach
Jak długo gram w CS:GO?: Będzie 10 lat (od premiery jakoś, oczywiście z mniejszymi i większymi przerwami)
W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: 16-22 najczęściej, ale zdarzy się z rana jak wstane
Link GT: GT#1 GT#2
Znajomość SM: 7/10
Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/tosieknew/
Mikrofon: Tak

Mutacja głosu: Tak
Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak 

Edytowane przez tosiek
  • Kocham to! 5

• Moderator
Podanie przyjęte

Napisz do Opiekuna Serwera* prywatną wiadomość na forum, podając odpowiednie informacje(link do podania, link do profilu Steam).
Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam:  steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot

*Jeżeli na serwerze nie ma Opiekuna Serwera, to zwróć się do Pawel.

• Haha! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności