SkalpeR Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2022 1. Dodanie LIMITU AWP CT/TT PO 2/3 AWP'Y - Ciężko się gra jak po CT mamy 4-5 Awp i nie da się nigdzie wyjść bo wszędzie jest wcelowana. 2. Usunięcie VIPOWI/SVIPOWI SPEEDA... Ja biegnąc z najlepszym respem z TT na under Spotykam SVIPA juz na schodach co jest mega op... 3. Antyfleszyk od ludzi z naszego teamu. No mega wkurwiaj*ce jest to jak biegne na mida z TT i jakis trollek daje mi lesza na morde... Albo dużo sytuacji że ktoś nie potrafi fleszować i rzuca byle co i co chwile jest biało. 4. Dodanie na TABIE jaką obecnie posiadamy range z pkt na serwerze 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Tomgra Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Administrator Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2022 1. Jest już limit, gdy są 2 awp nie można kupić więcej (bez svipa). Nie można zabronić graczom podnoszenia awp po graczach z przeciwnej drużyny... 2. Jest już propka ravena, jestem na tak, ale jak zwykle - gdy usuwamy coś randze premium należy też coś dać w zamian. 3. Na nie. Będzie to nadużywanie tak jak aktualnie nadużywany jest brak DMG od palaków z drużyny (abudabi pls fix). 4. Jestem na tak, osobiście nigdy nie powodowało to u mnie znaczących spadków fps, a nadaje to jakiś większy sens istnieniu rang w ramach systemu rankingowego. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Jak najbardziej na tak, 2 rzecz poruszylem w swojej propozycji, speed zdecydowanie jest do zmiany, co do 4 punktu to zdarzalo sie tak na arenie, ze ludzie mieli straszne lagi przez te rangi, nie zauwazylem tego zjawiska na innych sieciach however, moze problem lezy w czym innym. Spoko by bylo jakby byly wprowadzone, lepiej nawet, zamiast samych rang dalbym podzial na levele faceit od 1-10, bo podzial na rangi jest na wiekszosci serwerow, takie male urozmaicenie. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktooor Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2022 1. Jest już taki limit i wynosi on 2 awp na drużynę. Tylko svipy/vipy nie mają tego limitu. 2. Okej ale trzeba dać coś sensownego w zamian bo speed to najlepszy atut svipa i gdy zostanie usunięty to coraz mniej osób będzie go kupywało 3.Byly już takie propozycje i były odrzucane. Według mnie nie jest to potrzebne. 4. Nowy opiekun nad tym będzie pracował, więc to na pewno będzie. Tylko nie wie czy zrobić domyślne rangi czy jakieś specjalne. Osobiście uważam, że domyślne były by lepsze. Można by było zrobić głosowanie w związku z tym tematem. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponczek Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2022 1. Jest taki limit ale usunął bym to ze svip (bo vip nie może kupować awp jak są już 2) może kupować awp jak są już 2. 2. Tak, ale trzeba coś zrobić z osobami które mają już tego svipa na zawsze. 3. Nie potrzebne takie coś, nie. 4. Jak dla mnie można przetestować, jeżeli naprawdę zabierało by to fps'y ludziom to po prostu to usunąć. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asaso Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2022 1. limit istnieje 2. nie mozna usunac svipowi największego przywileju tak po prostu, mozna zmniejszyc speeda ale nie kompletnie usunąć ( wszystko można :D) 3. Wystarczy dwóch ogarniętych graczy, by wbić wszędzie, jeden daje flasha przed swojego teammate, tamten pickuje i ma flesha przed sobą - przeciwnik musi sie odwrocic/schowac więc ma przewage ( nie) 4. 2 godziny temu, ToruT napisał: 4. Nowy opiekun nad tym będzie pracował 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wrobel Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2022 1 tak 2 nie 3 tak 4 tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inatimer Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2022 1 jest 2 tak 3 nie 4 tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracu Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2022 1. 2. 3. 4 . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karczmi Opublikowano 11 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2022 1. - 2. Zależy jak zostałoby to rozwiązane, aby gracze, którzy posiadali ową rangę nie byli poszkodowani, ale częściowo jestem na tak. 3. Nie, bez sensu - psułoby to urok serwera, a jeżeli masz z tym problem, możesz złożyć skargę, albo zgłosić gracza pod !zglos. 4. Tak, fajne urozmaicecnie rozgrywki. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abudabi1 Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2022 1. Do przemyślenia 2. Wkrótce będą zmiany w usługach\ 3. Dodane 4. Dodam rangi w ciągu kilku dni. Propozycja przyjęta Zmiany niedługo zostaną wprowadzone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi