Skocz do zawartości

[Odrzucone] Rekrutacja na Admina na Serwerze Hns Arenaskilla

Udostępnij

Fr3ak

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: (Na jakim grasz na serwerach) Gram na Hns Nick:Fr3ak
Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem) Dobrze znam Administracje dobrze się dogaduje z graczami na Serwerze Hns
Doświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.) Zajmuje sie na innych serwerach już 100h 
Jak długo gram w CS:GO?:  Miałem Inne konto które ukradli ale na moim smurf (tak nazwe) 400h
W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Po szkole w roku szkolnym od 16 do 22 a w wakacje od 9 do 17 
Link GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać maksymalnie 3 linki do GT) https://www.gametracker.com/player/[GRUBAS] Fr3ak/54.38.135.239:30040/

Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci)4/10
Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/NayrOXen/

Mikrofon: (Tak/Nie) tak ale troche dziwaczny

Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet) Nie 
Czy przeczytałem regulamin Admina?:  tak przeczytałem

Na nie,
- Aktywność
1 godzinę temu, Fr3ak napisał:

Dobrze znam Administracje dobrze się dogaduje z graczami na Serwerze Hns

Fajnie, ale czym masz przekonać graczy? Jako były admin serwera nie wiem kim jesteś (tak wiem, nie gram już na hns). Powód jak na spowiedzi..

1 godzinę temu, Fr3ak napisał:

Doświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.) Zajmuje sie na innych serwerach już 100h 

Dodając 5/10 SM chętnie to bym sprawdził.
Nie wiem jak ty mając 400h na koncie masz 1/4 tego z "adminem" na serwerach społeczności.

Zero kreatywności w podaniu.

@ uSzanowankoo Wiesz słyszałem ze sebcia za to samo przyjeli

@logo713x13.pngGrzechuzrozum że ja próbuje tam wejść do ct dobrze prowadze ale sie wnerwiam gdy wszyscy mnie wyzywają od debil itp więc lepiej tam ogarnąć wszystkich ludzi bo są nie ogarami/Toksycznymi ludzmi

@logo713x13.pngGrzechuzrozum że ja próbuje tam wejść do ct dobrze prowadze ale sie wnerwiam gdy wszyscy mnie wyzywają od debil itp więc lepiej tam ogarnąć wszystkich ludzi bo są nie ogarami/Toksycznymi ludzmi

@#$Monster$# Zrozum że sebcia za to też przyjeli

• Haha! 1

Nie wypowiadaj się pod własnym podaniem

Przez Tomgra,

hmmm zobaczmy

-wiek, jestem młodszy ale i tak na minus
-aktywność, nadrobisz = lepsza opinia tak? czy nie
- Dobrze znam Administracje dobrze się dogaduje z graczami na Serwerze Hns // ja ciebie nie znam, nikt inny mi nie wspominał o tobie oraz pisze się swoje + bo to że się znasz mi nie mówi że masz zostać adminem
Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci)5/10, Doświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.) Zajmuje sie na innych serwerach już 100h // 1/4 twojego czasu, okej, jeszcze masz z 20-50 godzin na Arenie więc 250h przeznaczasz na gierki? taki mały czas 120-150h i 5/10 sm, no no musiałeś się uczyć

Mało kreatywnie 

I przyjęli mnie bo mi zależało i chociaż coś miałem w podaniu, możesz sobie przejrzeć nie zabraniam

PS.: tak poza tematem to nie oceniaj pisemnie czyjejś oceny bo będzie spam ;)

baner.jpg

Edytowane przez sebcio
  • Haha! 5

Jak widzisz musisz przekonać do siebie graczy oraz adminów, jak na tacy masz podane co mógłbyś poprawić.

Niestety Twoje podanie zostało odrzucone. Możesz spróbować ponownie za 7 dni.

Aplikacja została odrzucona.
Edytowane przez DOMINO

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności