Fr3ak Opublikowano 29 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2022 Nick: (Na jakim grasz na serwerach) Gram na Hns Nick:Fr3ak Wiek: 13 (Bez Mutacji) Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem) Dobrze znam Administracje dobrze się dogaduje z graczami na Serwerze Hns Doświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.) Zajmuje sie na innych serwerach już 100h Jak długo gram w CS:GO?: Miałem Inne konto które ukradli ale na moim smurf (tak nazwe) 400h W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Po szkole w roku szkolnym od 16 do 22 a w wakacje od 9 do 17 Link GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać maksymalnie 3 linki do GT) https://www.gametracker.com/player/[GRUBAS] Fr3ak/54.38.135.239:30040/ Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci)4/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/NayrOXen/ Mikrofon: (Tak/Nie) tak ale troche dziwaczny Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet) Nie Czy przeczytałem regulamin Admina?: tak przeczytałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 29 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2022 sry ale na nie - wyzywasz na jb - brak mutacji - sebcio better 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 29 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2022 Nie wiek slaba aktywnosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 29 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2022 Na nie, - Aktywność - Wiek 1 godzinę temu, Fr3ak napisał: Dobrze znam Administracje dobrze się dogaduje z graczami na Serwerze Hns Fajnie, ale czym masz przekonać graczy? Jako były admin serwera nie wiem kim jesteś (tak wiem, nie gram już na hns). Powód jak na spowiedzi.. 1 godzinę temu, Fr3ak napisał: Doświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.) Zajmuje sie na innych serwerach już 100h Dodając 5/10 SM chętnie to bym sprawdził. Nie wiem jak ty mając 400h na koncie masz 1/4 tego z "adminem" na serwerach społeczności. Zero kreatywności w podaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr3ak Opublikowano 29 Lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2022 @ uSzanowankoo Wiesz słyszałem ze sebcia za to samo przyjeli @Grzechuzrozum że ja próbuje tam wejść do ct dobrze prowadze ale sie wnerwiam gdy wszyscy mnie wyzywają od debil itp więc lepiej tam ogarnąć wszystkich ludzi bo są nie ogarami/Toksycznymi ludzmi @Grzechuzrozum że ja próbuje tam wejść do ct dobrze prowadze ale sie wnerwiam gdy wszyscy mnie wyzywają od debil itp więc lepiej tam ogarnąć wszystkich ludzi bo są nie ogarami/Toksycznymi ludzmi @#$Monster$# Zrozum że sebcia za to też przyjeli 1 Nie wypowiadaj się pod własnym podaniem Przez Tomgra, 29 Lipca 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebcio Opublikowano 29 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2022 (edytowane) hmmm zobaczmy -wiek, jestem młodszy ale i tak na minus -aktywność, nadrobisz = lepsza opinia tak? czy nie - Dobrze znam Administracje dobrze się dogaduje z graczami na Serwerze Hns // ja ciebie nie znam, nikt inny mi nie wspominał o tobie oraz pisze się swoje + bo to że się znasz mi nie mówi że masz zostać adminem - Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci)5/10, Doświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.) Zajmuje sie na innych serwerach już 100h // 1/4 twojego czasu, okej, jeszcze masz z 20-50 godzin na Arenie więc 250h przeznaczasz na gierki? taki mały czas 120-150h i 5/10 sm, no no musiałeś się uczyć Mało kreatywnie I przyjęli mnie bo mi zależało i chociaż coś miałem w podaniu, możesz sobie przejrzeć nie zabraniam PS.: tak poza tematem to nie oceniaj pisemnie czyjejś oceny bo będzie spam Edytowane 29 Lipca 2022 przez sebcio 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asaso Opublikowano 29 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2022 Śmieszne zachowanie aktywnosc watpie, ze sm5/10 nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novu Opublikowano 30 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2022 -Wiek -Odklejenie umysłowe na poziomie wyższym -toxic kid -spamujesz -klamiesz z wiekiem -klamiesz z SM -nie umiesz złożyć jednego zdania ... Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terminator Opublikowano 30 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2022 +stara sie chlopak +- gt okres próbny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wrobel Opublikowano 30 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2022 Na Nie - wiek - kłamiesz z sm - nie potrafisz dać poprawnego muta jaki bana +/- gt 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr3ak Opublikowano 30 Lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2022 4 godziny temu, Wrobel napisał: @WrobelPrawdziwych Osiągnięć nie pokazuje odrazu 3 Spam Przez SchMidT, 31 Lipca 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr3ak Opublikowano 31 Lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2022 16 godzin temu, Wrobel napisał: 16 godzin temu, Terminator napisał: Chociaż ty we mnie wierzysz @ Terminator 1 Spam Przez SchMidT, 31 Lipca 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracu Opublikowano 31 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2022 Na -wiek -mutacja -zachowanie -raczej kłamanie z sm +/-Doświadczenie +/-gt 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xhnnn Opublikowano 31 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2022 Na nie -wiek -mutacja -sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOMINO Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2022 (edytowane) Jak widzisz musisz przekonać do siebie graczy oraz adminów, jak na tacy masz podane co mógłbyś poprawić. Niestety Twoje podanie zostało odrzucone. Możesz spróbować ponownie za 7 dni. Aplikacja została odrzucona. Edytowane 4 Sierpnia 2022 przez DOMINO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi