offnest Opublikowano 19 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2022 Nick: offnest Nick admina: ϟ☠ K I J O ☠ϟ Długość bana: permban na ct Data i godzina: 2022-05-11 15:45 Serwer: JailBreak Powód bana: skarga/special mass fk Mapa: nie pamiętam Pisze odwołanie po raz 5 bo najwidoczniej nikt nie potrafi zrozumieć że odpowiednią kare już poniosłem i ban na 2 miesiące wystarczył mi za te freekille. Odwoływanie się od bana jest zrozumiałe bo nie chce mi się cały czas grać w terro szczególnie że są wakacje i mam więcej czasu niż w roku szkolnym gdzie grałem praktycznie tylko w weekendy, to odwołanie pewnie zostanie odrzucone z przyczyny takiej iż nie zapłaciłem 15k fajek major adminowi "XD" bo to był jeden z warunków mojego unbana. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulimek Opublikowano 19 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2022 Dziecinne zachowanie na serwerze oraz aktywny mute na dzień. Jeszcze nie teraz @ Moderator odrzut Jak m@ myśli inaczej, to niech sobie otworzy 1 2 Decyzja w sprawie perm ctbana należy do Major Admina Serwera Przez Tomgra, 19 Lipca 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
offnest Opublikowano 19 Lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2022 Myślę że apropo zachowania jak i tego odwołania nie powinieneś się wypowiadać, Odwołanie ma zostać i najlepiej gdyby je rozpatrzył major admin czy nawet bonio niż jeżeli ubt za którym nie przepadam bo jest fałszywy jak i on za mną pewnie też. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator xdar1uNqq Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Moderator Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 (edytowane) 1 speck fk = perm@ Moderator akc Edytowane 3 Sierpnia 2022 przez xdar1uNqq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Odwołanie od bana zostało przyjęte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi