Crayzies Opublikowano 5 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2022 Nick: Crayzies Imię: Bartosz Wiek: 17 Dlaczego ja mam otrzymać rangę UBT?: chciałbym spróbować swoich sił na wyższym stanowisku i pomóc aktualnemu ubt bo skargi leżą Doświadczenie w ocenianiu demek: oglądałem kilka demek z serwerów gdzie gracze pisali mi że coś się działo oraz kiedyś z ubt Jak długo gram w CS:GO?: około 5-6lat 4000 h Ile czasu poświęcam forum dziennie: sprawdzam je zawsze gdy nie jestem na żadnym z serwerów oraz dosyć często jest w tle Znajomość SM: 4\10 Link do profilu steam: steam Kontakt: dc-jeciap#4751,msg,forum no i rzadziej na steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 5 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2022 Można +najmilsza osoba na arenie +bezkonfliktowy -nigdy nie rozpisałeś demka +admin najtrudniejszego serwera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 5 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2022 tak ogar doswiadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponczek Opublikowano 5 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2022 tak + mega miły + admin mirage + admin jb + ogarniaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noskillPL Opublikowano 5 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2022 Miły, uprzejmy, ogarnięty w łapaniu haxów, jestem za daniem szansy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saczeq Opublikowano 5 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2022 tak + pomocny + miły + ogarnia + admin jb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adiboo91 Opublikowano 5 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2022 TAK bo tak pomocny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xEasy66 Opublikowano 5 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2022 na tak pomocny chyba mily Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktooor Opublikowano 5 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2022 tak +Miły +Wiek +mój admin +Wywiązuje się z obowiązków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 5 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2022 Tak admin jb ogar nie toxic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mondej Opublikowano 6 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2022 na tak -trochę krótkie podanie +multiadmin +pomocny i guees Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebcio Opublikowano 6 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2022 tak ogar fajny kolega admin jb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdziarski Opublikowano 6 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2022 Na tak Jest gitem Pomocny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wrobel Opublikowano 6 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2022 Na Tak + pomocny + miły + ogarnia + koxik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucy Opublikowano 6 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2022 ogarnia cos dobry chlopak tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulimek Opublikowano 6 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2022 tak mily pomocny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacperk49 Opublikowano 7 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2022 Na TAK ! +ogarnięcie +doświadczenie +kultura +mega pomocny ^^ Bardzo dobry kandydat !😋 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 7 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2022 Na tak, + Wydaje się być kulturalny + Wiek + Chęci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiok Opublikowano 7 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2022 (edytowane) Na tak Myślę, że obydwa podania powinny zostać przyjęte. + Wiek + Kultura + Chęci Edytowane 7 Lipca 2022 przez Jasiok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inatimer Opublikowano 7 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2022 Na tak +pomocny +kultura +ogar +Chęci +miły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 9 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2022 Napisz prywatną wiadomość na forum do Właścicieli Sieci, podając odpowiednie informacje(link do profilu Steam, nick, hasło, link do podania). Aplikant został przyjęty na stanowisko. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi