#$Monster$# Opublikowano 3 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2022 Nick: #$Monster$#Imię: KarolWiek: 16Dlaczego ja mam otrzymać rangę UBT?: Jest mało ubt a ja mam czas i nudzi mi się chętnie pomogę w skargach których w wakacje jak zwykle będzie dużo Doświadczenie w ocenianiu demek: Małe tylko tyle co demka jakies do sprawdzenia miałemJak długo gram w CS:GO?: 5latIle czasu poświęcam forum dziennie: 3h+ i cały czas w tle otwarteZnajomość SM: 5/10Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/id/MonsterIdol/Kontakt: Steam Forum DC-$Monster$#4058 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator xdar1uNqq Opublikowano 3 Lipca 2022 Moderator Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2022 8 minut temu, #$Monster$# napisał: Jest mało ubt a ja mam czas i nudzi mi się chętnie pomogę w skargach których w wakacje jak zwykle będzie dużo Słaby powód, nie przekonałeś mnie. - zachowanie + aktywność +/- znajomość regulaminu Tak jak wcześniej ktoś tu pisał. Nie zasługujesz na admina na JB, a co dopiero na UBT, który głównie tym serwerm się zajmuje. Jesteś stronniczy. Na nie. Zła osoba na zajęcie mojego miejsca 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponczek Opublikowano 3 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2022 na tak + aktywność na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asaso Opublikowano 3 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2022 Nie Pomimo, że nie mam nic do ciebie - nie urzekło mnie to podanie. Przeszłość ziomka odkupujacego 3 warny/tydzień nie wróży świetlanej przyszłości, a co dopiero rangi wyższej Wielokrotne łamanie regulaminu, czy to na serwerach, czy to na forum również nie wpływa pozytywnie na Twoje podanie SB również bogate Niby nie ma za badzzo juz nikogo na to stanowisko xd ale still, jestem na nie :v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdziarski Opublikowano 3 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2022 Szanse można dać bo jak widać dopóki @ xdar1uNqqnie wrócił skargi leżały i leżały +Aktywność na Forum +/- Jakaś tam znajomść regulaminu jest - na minus napewno są warny których miałeś naprawdę sporo Na Tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 3 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2022 4 minuty temu, ponczek napisał: na tak + aktywność na forum To jest jedyny powod?? zart jakis pomimo tego ze jest 2ubt mysle ze sobie poradza mam nadzieje ze asko nie zawiedzie twoje podania na ubt sa zawsze odrzucane tak jak na admjb @ xdar1uNqqdobrze cie podsumowal -zachwowanie +\- aktywnosc bo masz ja tylko wtedy kiedy musisz sam fakt ze masz odkupionych 10warnow za nie przestrzeganie regulaminu Na nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kvba Opublikowano 3 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2022 Tak Aktywny na forum 1 ubt coś robi tylko z aktualnych XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noskillPL Opublikowano 3 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2022 Jak 'współpracuję' z aplikantem na OM, tak wydaje mi się, że sobie poradzi na stanowisku UBT, jak też słusznie zauważono, dodatkowa para rąk się przyda. Myślę, że można dać szansę. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiok Opublikowano 3 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2022 Na nie - najprawdopodobniej kłamie z wiekiem. - zachowanie co z tego, że zachowujesz się teraz lepiej niż wcześniej, ale odczekaj z 8/9 miesięcy, bo w każdej chwili ci się może odkleić. - nie odpowiedzialny na to stanowisko. - nie miałeś admina na żadnym poważnym serwerze mówię tutaj o JB i HNS. - nie zasługujesz na admina JB to tym bardziej nie dostaniesz UBT. - już miałeś szansę na m@ i ją zmarnowałeś. 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wylocik Opublikowano 3 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2022 Na tak +aktywnosc na forum i nie tylko +/- regulamin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crayzies Opublikowano 3 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2022 można dać szanse +aktywność +w miarę ogarnia na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 4 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2022 Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi