Lucy Opublikowano 20 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2022 (edytowane) Link do steam: Ja Link do steam oskarżonego: Kubus Nick oskarżonego: .Kuba. Opis sytuacji: No więc nasz kochany adminek zrobił specfk na mnie, gdy "bawiłem" się z blumkiem po prostu sobie do mnie strzelił tak o bez powodu i zabił i nic nie powiedział . Runda następna dostaje ctbana za specfk, coś mówi w moją stronę ale nie mogłem go zrozumieć i po chwili zdejmuje sobie tego ctbana . Zabawa CowBoy Monster i ktoś tam zbugowali rewolwery i zamiast ich mieli berety i obili Kubę, który później się "odruchowo" uleczył na zabawie. Później się zaczął pruć do mnie po tym jak odpowiedziałem Flobakowi "czy mam admina". Lekko się poprowokowaliśmy, ale GigaKox admini Kijo i Inatimer nas UPOmnieli Serwer: JB Data i godzina zdarzenia: 20.06.2022 14:10 Dowody: jb_arcade_b6 14:10 Rundy: FreeDay (pod koniec), Pierwsza runda po Freeday'u (w tej rundzie prowadził Kuba) (lub druga ale raczej pierwsza), CowBoy runda czwarta (1:2) Edytowane 20 Czerwca 2022 przez Asko 1 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kvba Opublikowano 20 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2022 Ogólnie to trzeba przebaczać jak Jezus i dawać drugą szansę, nie chciałem się uleczyć akurat 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 20 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2022 (edytowane) @ xdar1uNqq przebacz kubie jak pan jezus tobie To dobry chłopak i tomaszek nie dawaj warna pls<3 Edytowane 20 Czerwca 2022 przez #$Monster$# 1 Nic to nie wnosi spam Przez SchMidT, 20 Czerwca 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
realfejmior Opublikowano 20 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2022 (edytowane) 11 minut temu, #$Monster$# napisał: @ xdar1uNqq przebacz kubie jak pan jezus tobie JESTEM NA TAK!\ ej wogule wiecie ze mam za 6 dni ub? Edytowane 20 Czerwca 2022 przez Fejmior 1 1 Spam Przez SchMidT, 20 Czerwca 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tartuniko Opublikowano 20 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2022 Dodam, że kijo nie mógł dać bana Kubie. - Admin ma prawo zbanować lub ukarać w jakikolwiek inny sposób drugiego Admina(posiadającego uprawnienia Admina na tym serwerze) tylko gdy ten szkodzi serwerowi! Jeśli dany admin po prostu łamie regulamin, powinieneś skontaktować się Właścicielem Sieci/Opiekunem/Major Adminem 1 Spam Przez Tomgra, 20 Czerwca 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator xdar1uNqq Opublikowano 20 Czerwca 2022 Moderator Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2022 Rezygnację rozumiem jako przyznanie się do winy, lecz zachowanie bardzo słabe jak na osobę z taką rangą. Zastanowiłbym się nad większą karą, bo chyba za szybko dostał rangę wyższą. @ xBonio Przyjmuję Skarga została przyjęta. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi