Skocz do zawartości

[Przyjęta]Skargunia Kubuś

Udostępnij

Lucy

Rekomendowane odpowiedzi

Link do steam: Ja

Link do steam oskarżonego:  Kubus

Nick oskarżonego: .Kuba.
Opis sytuacji: No więc nasz kochany adminek zrobił specfk  na mnie, gdy "bawiłem" się z blumkiem po prostu sobie do mnie strzelił tak o bez powodu i zabił i nic nie powiedział :peeposhrug:. Runda następna dostaje ctbana za specfk, coś mówi w moją stronę ale nie mogłem go zrozumieć i po chwili zdejmuje sobie tego ctbana :peepoWtf:. Zabawa CowBoy Monster i ktoś tam zbugowali rewolwery i zamiast ich mieli berety i obili Kubę, który później się "odruchowo" uleczył na zabawie. Później się zaczął pruć do mnie po tym jak odpowiedziałem Flobakowi "czy mam admina". Lekko się poprowokowaliśmy, ale GigaKox admini Kijo i Inatimer nas UPOmnieli :peposad: 
Serwer: JB

Data i godzina zdarzenia: 20.06.2022 14:10
Dowody: jb_arcade_b6 14:10  Rundy: FreeDay (pod koniec), Pierwsza runda po Freeday'u (w tej rundzie prowadził Kuba) (lub druga ale raczej pierwsza), CowBoy runda czwarta (1:2) 

image.png.ebddaa287d2496bfbdc4b57bab518610.png

Edytowane przez Asko
  • Smutne. 1
  • Haha! 4

Dodam, że kijo nie mógł dać bana Kubie.

- Admin ma prawo zbanować lub ukarać w jakikolwiek inny sposób drugiego Admina(posiadającego uprawnienia Admina na tym serwerze) tylko gdy ten szkodzi serwerowi! Jeśli dany admin po prostu łamie regulamin, powinieneś skontaktować się Właścicielem Sieci/Opiekunem/Major Adminem

• Lubię to! 1

Spam 

Przez Tomgra,

• Moderator

Rezygnację rozumiem jako przyznanie się do winy, lecz zachowanie bardzo słabe jak na osobę z taką rangą. Zastanowiłbym się nad większą karą, bo chyba za szybko dostał rangę wyższą. @ xBonio

Przyjmuję

Skarga została przyjęta.
  • Haha! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności