Lucy Opublikowano 18 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2022 Nick: Asko Wiek: 15 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Witam powrót jest robiony (Dariun nie bij za mocno ). No generalnie to z połowa adminów robi sobie spano (Jak ja i piko w UBT ). Ta połowa znana regulamin tak w 70% (Jak nie mniej czyt. L0st). Więc no, jestem bardzo miłym, szanującym innych graczem (TFTF) i pomocnym (tutaj bez TFTF) Doświadczenie w adminowaniu: Wystarczające 😎 Jak długo gram w CS:GO?: Za długo. W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Rano. Wieczór. Południe. Link GT: Tak1 Tak2 Tak3 (Będzie robiona lepsza obiecuje :>) Znajomość SM: 5 Link do profilu Steam: Tak Mikrofon: Tak Mutacja głosu: Tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak 1 1 1 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoLaR Opublikowano 18 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2022 No proste, że nie -kid jakich mało -ujemne iq -mental -słabe podanie -wakacje są, więc wyjdź z domu - Godzinę temu, Asko napisał: No generalnie to z połowa adminów robi sobie spano Myślę, że też będziesz spał Godzinę temu, Asko napisał: pomocnym je*łem -sm -aktywność -anime 1 Nie prowokuj Przez Terminator, 18 Czerwca 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokonek Opublikowano 18 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2022 Na nie -słabe zachowanie, nieodpowiednie na to stanowisko 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asaso Opublikowano 18 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2022 Nie zachowanie 4dni aktynowsci wlasnie jestes na nieobecnosci, wiec nie bedzie lepszej xd 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 18 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2022 Tak ogar doswiadczenie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wrobel Opublikowano 18 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2022 (edytowane) Na Tak +żmija_2006 +ogar +miał admina +/-aktywność Edytowane 18 Czerwca 2022 przez Wrobel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 18 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2022 Nie leń 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 18 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2022 1 godzinę temu, PoLaR napisał: No proste, że nie -kid jakich mało -ujemne iq -mental -słabe podanie -wakacje są, więc wyjdź z domu - Myślę, że też będziesz spał je*łem -sm -aktywność -anime #touchgrass #chemioterapia Na Tak +OGAR +ŻÓŁTY JEST JAK SIKI ŁUU -nwm leniwy jesteś (XD!) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulimek Opublikowano 18 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2022 (edytowane) jak ja nie dostane to ty tez nie adasko jak na 15 ogarek (ogar/ogarnieta osoba) lmfao tak daj repka Edytowane 18 Czerwca 2022 przez blumek / 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartecki Opublikowano 18 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2022 Na nie -Chamski -wywyższający się -Totalnie nie pomocny -To jeszcze chlopaczek, pewnie ktoś mu siądzie na psyche i coś odjebie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
realfejmior Opublikowano 18 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2022 ta +ogar +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
offnest Opublikowano 18 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2022 Na nie -słaba aktywność a piszesz podanie -fajna nieobecność +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Australia Opublikowano 19 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2022 Na tak z racji ze nie odwalasz aczkolwiek panie @ Tomgrami z 4 dniami aktywności odrzuciłeś, nieładnie z twojej strony :(( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
watazka Opublikowano 19 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2022 Na nie Egoista Niepomocny Władczy Uważa sie za lepszego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adiboo91 Opublikowano 19 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2022 na tak + Nie da się przegadać - Egoista + Doświadczenie - Czasami ma lagi mózgu tak jak ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tartuniko Opublikowano 19 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2022 Na tak -ego top -lubi płakać +Ogarnie na spokojnie +Jest w stanie dogadać się z większością osób myślących +Głównie nie konfliktowy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiczuMily Opublikowano 19 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2022 Na tak +doswiadczenie +nie pierdolenie się z ludźmi -simp +jak trzeba to wbija Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xEasy66 Opublikowano 19 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2022 Na nie - dziecinny - Ego TOP - no z aktywnoscia to ciezko bedzie u ciebie Np. gram bo aktywnosc musze zrobic byle zrobic minimum to tak wsm to po co ci ten admin jak masz slota zamjmowac i nie grac z chęciami - wywyzszasz sie - słaby powod w dlaczego ty masz otrzymac admina W dniu 18.06.2022 o 18:39, Asko napisał: No generalnie to z połowa adminów robi sobie spano (Jak ja okej nie pytalem i i dodam ze - cringe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maets Opublikowano 20 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2022 Na nie - Ego top Ogólnie to podanie już powinno zostać odrzucone ponieważ słowo w temacie podanie "XD" oznacza że ci nie zależy oraz wyznacza to twój wiek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sus Opublikowano 20 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2022 na nie egoista Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator xdar1uNqq Opublikowano 20 Czerwca 2022 Moderator Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2022 Popraw zachowanie, utrzymaj aktywność i spróbuj za jakiś czas. Niestety Twoje podanie zostało odrzucone. Możesz spróbować ponownie za 7 dni. Aplikacja została odrzucona. 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi