Skocz do zawartości

[Odrzucona]Skarga na Novu i admina Kubę

Udostępnij

kontodlajaj

Rekomendowane odpowiedzi

Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze)https://steamcommunity.com/profiles/76561199127075226/

Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę)https://steamcommunity.com/id/kuoba/ https://steamcommunity.com/id/Novusaki/

Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) .kuba. novu 
Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana)no kuba nonstop faworyzuje novu, który mnie freekiluje co rundę. Prosił bym o rozpatrzenie tej skargi z dokładna precyzja  zbanowania novuct  a  novu też notorycznie prowokował gdy ja powiedziałem swoje 3 słowa dostałem muta  @ xBonio sprawdz to bardzo dobrze ten novu nie powinien mieć dostępu do grania na arenasskila 
Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie)Jailbreak

Data i godzina zdarzenia:17 30 dziś czyli 30.05.2022 jak by ktoś nie wiedział
Dowody: (Screeny/ logi serwera, a w przypadku dema- rundy zdarzenia) no cała mapa jb_shapeshifter  

• WOW MEGA! 1
  • Haha! 1

Nazwy tematów powinny określać ich treść (zmieniłem)

Zachowaj kulturę na forum (usunąłem wyzwiska)

Każdy użytkownik może posiadać maksymalnie jedno konto na forum.

Przez Tomgra,

Nie bylo zadnej faworyzacji, zrobilem na tobie 2 fk chyba, lecz admin tego nie widzial, tak btw byl jeszcze inny admin^

Dostalem ostrzezenia przestalem obrazac ty dostales z grozba muta i powiedziales "to se kurwo daj" czy cos takiego 

ahh ten erola

3 godziny temu, kontodlajaj napisał:

@ xBonio sprawdz to bardzo dobrze ten novu nie powinien mieć dostępu do grania na arenasskila 

+

(Przed wbiciem Kuby nic sie praktycznie nie dzialo)
05:24 - Na serwer wbija admin Kuba
07:26 - Pimpus po smierci podpowiada gdzie jest ct | Zero reakcji Kuby
10:20 - Novu zaczyna prowokować (nie wiem kogo, ale raczej SweetHaze) | Kuba zwraca mu uwagę
13:56 - Novu chce rzucić granat odłamkowy w stronę niezbuntowanych tt w ramach "zabawy" | Kuba zwraca mu uwagę, ze nie moze tak zrobic
14:10 - Novu wymyśla swoja zabawę by tylko rzucić granat odłamkowy, chwile pózniej go rzuca | Teraz Kuba mu nie przeszkodzil (nie wiem dlaczego jak wcześniej mu zwrócił uwagę)
15:30 - Novu faworyzuje wylocika | Zero reakcji Kuby w ramach faworyzacji
(Nic w tym czasie praktycznie się nie działo)
26:23 - Novu mówi "Ogólnie to SweetHaze ma niesprawny mikrofon i powinien dostać perma"
26:28 - SweetHaze odpowiada "Zamknij pi*de leszczu je*any" | obaj admini reaguja na wyzwiska 
26:34 - SweetHaze mówi "Nie, jakiś śmiec nie będzie mnie prowokował" | Kuba znów zwraca mu uwagę i mówi, że jak się nie uspokoi to dostanie  muta
26:37 - Wkurzony SweetHaze odpowiada Kubie - "Daj mi muta k*rwo je*ana zobaczymy" | Chwilę później dostaje muta

Na serwerze byli: @ _Kuba_ (od 5:24 min mapy do końca) i @ sus (od początku do końca mapy)

Wychodzi na to, iż Kuba wykonywał swoje obowiązki "OK". Reagował gdy trzeba było.
Co do Novu czasem prowokował (ale nie tak bardzo, żeby dostać muta), ale przestawał gdy Kuba zwracał mu uwagę.

Sus przez jakoś 3/4 mapy zrobił sobie spanko. Pod koniec mapy coś tam reagował. (Mogę się mylić jeśli pisał na chatcie, jeśli tak to sorry)

(Mute według mnie trochę za krótki, ale jest ok)

Generalnie według mnie skarga do odrzucenia. Kuba w większym lub mniejszym stopniu wywiązywał się ze swoich obowiązków jako admin.
 @ xBonio

Spoiler

Edytowane przez Asko

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności