Skocz do zawartości

[Odrzucone] podanie na admina

Udostępnij

slodki

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: (Na jakim grasz na serwerach) słodki

Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem) na początku chciał bym się przedstawić jestem słodki. Może nie znam się na adminowaniu ale mogę się nauczyć można też powiedzieć że brakuje trochę, czasami adminów często jak ich niema to się dzieje komuś krzywda chciałbym zapobiec tego żeby nikt nie był wyzywany na serwerze i był dobrze traktowany. Teras nauczyłem się więcej. Chciał bym nadmienić że was kocham wszystkich :)

Doświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.) brak

Jak długo gram w CS:GO?: ok 3lat

W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: wieczór i noc

Link GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać maksymalnie 3 linki do GT) https://www.gametracker.com/player/[THC] słodki/137.74.7.15:30050/

Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci) 3/10

Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199253556395/

Mikrofon: (Tak/Nie) tak

Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet) tak

Czy przeczytałem regulamin Admina?: tak

• Lubię to! 1

Zmieniłem dział

Przez Tomgra,

Godzinę temu, Pogromiacz napisał:

Na tak +miły +SM.  Pisanie  kłamstw jest nie dojrzałe 

Godzinę temu, Maly napisał:

Na tak +miły +nie wyzywa +sm

jedna reputacja, nowe konto i pierwsze co robi daje na  tak pod podaniem?  dziwne dziwne 

jakaś tam poprawa w zachowaniu jest, ogarnia 

jestem za okresem próbnym.

• Lubię to! 2

• Jak tutaj ktoś wyżej napisał, czasami się wypowiadają jakieś randomowe konta pod podaniem, jednak to czy pisałeś to ty można łatwo zweryfikować .. mam nadzieję, że to nie ty tworzyłeś... jednak dziwnie wyglądają konta zbanowane pod twoim podaniem z podobnymi to argumentami oraz prawie zerową aktywnością na forum.
  • Napisałeś 6 podanie, z czego 3 jest prawie podobnym kopiuj wklej [co lepsze dalej z błędem ortograficznym w "Teras" - końcówka dlaczego chcę zostać adminem]
  • Profil steam, pierwszy poziom.. prawie można powiedzieć, że profil jest "prywatny". Co dalej przemawia mój kolejny argument
  • "Jak długo gram w CS:GO?: ok 3lat" twoje konto wygląda na nowe, więc chciałbym się dowiedzieć co stało się z wcześniejszym kontem. Od razu powiem, że sprawdzam różne strony i przez 3 lata twoje konto wygląda na około.. 200-300 godzin z serwerem JB razem wzięte. Masz tutaj jakiś randomowy link do statsów [może nie daje wiele do podania, ale jednak patrząc przez 3 lata gry to średni wynik meczów rankingowych] clik
  • W dniu 29.05.2022 o 10:09, slodki napisał:

że brakuje trochę, czasami adminów często

Czekaj czekaj.. co? Trochę czy czasami? Czasami czy często? Czy często czy trochę? Zastanów się sam teraz co napisałeś bo ja już nie wiem.

• W dniu 29.05.2022 o 10:09, slodki napisał:

Może nie znam się na adminowaniu ale

Jak to mówią, wszystko po "ale" to gówno prawda. Napisz wprost, że nie znasz się i chcesz pomóc adminom. Lepiej to zostanie odebrane niż pisanie głupot w dalszej części zdania.

• W tym podaniu nie oceniam zachowania [pomimo, że we wcześniejszych podaniach pisałeś o tym że poprawiłeś zachowanie stawia twoją postać w złym świetle].. czyli odwalałeś ale się poprawiłeś. Nie jestem w stanie tego ocenić bo nie gram na serwerze JB oraz ostatnio na serwerach Areny :/

• 25 commsów przez prawie okres dwóch miesięcy... [Czas dokładny to 04 Marca -> 23 Maja].. z czego każdy prawie jest za obrażanie / prowokowanie...

• Na pewno jest tutaj plusem aktywność, jednak wiele osób ma taką bądź podobną aktywność na serwerze [bo w końcu na JB coś się dzieje] :v

Oczywiście, by nie dostać notki mówię, że jestem na Nie. Nie chce mi się nawet szukać jakoś większej ilości powodów by dać Ci punkt na nie a jakiś na tak. Czasami lepiej odczekać kilka tygodni, przekonać społeczność do swojego zachowania [czy to na forum czy to na serwerze], nauczyć się kilku rzeczy [np. SM] i wtedy napisać podanie. Większość graczy tutaj jest z JB [a przynajmniej większość z obecnych wie o co tam chodzi (ja jestem wyjątkiem jak zawsze)].

• Haha! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności