slodki Opublikowano 29 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2022 Nick: (Na jakim grasz na serwerach) słodki Wiek: 16 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem) na początku chciał bym się przedstawić jestem słodki. Może nie znam się na adminowaniu ale mogę się nauczyć można też powiedzieć że brakuje trochę, czasami adminów często jak ich niema to się dzieje komuś krzywda chciałbym zapobiec tego żeby nikt nie był wyzywany na serwerze i był dobrze traktowany. Teras nauczyłem się więcej. Chciał bym nadmienić że was kocham wszystkich Doświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.) brak Jak długo gram w CS:GO?: ok 3lat W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: wieczór i noc Link GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać maksymalnie 3 linki do GT) https://www.gametracker.com/player/[THC] słodki/137.74.7.15:30050/ Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci) 3/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199253556395/ Mikrofon: (Tak/Nie) tak Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet) tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: tak 1 Zmieniłem dział Przez Tomgra, 29 Maja 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 29 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2022 Tak nawrócił sie poprawil zachowanie krotko z frajerami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
applauz Opublikowano 29 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2022 jestem na tak -aktywnie siedzi chlopak -pomaga jezeli ktos czegos nie wie -nie zachowuje sie patologicznie przydalby sie taki adminek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kvba Opublikowano 29 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2022 Można dać szanse +Aktywność +Miły +Niema z nim problemów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crayzies Opublikowano 29 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2022 można dać na okres próbny +poprawił zachowanie +aktywność +miły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord_ Opublikowano 29 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2022 tak -pomocny -aktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Demov Opublikowano 29 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2022 Jestem na TAK. [+] - Aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moesty Opublikowano 29 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2022 tak +aktywny +miły i bez konfliktowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zer0Poru Opublikowano 29 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2022 tak +aktywny +radzi sobie +miły -nie wychodzi z domu ( z dystansem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kost3k Opublikowano 29 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2022 Na tak + Miły chłopak + Dobre zachowanie + Mutacja / wiek + Moim zdaniem bez problemu sobie poradzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xkantosxd Opublikowano 29 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2022 (edytowane) jestem na tak +moim zdaniem nada sie Edytowane 29 Maja 2022 przez xkantosxd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heryod Opublikowano 29 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2022 Na tak + Bardzo Aktywny + Miły + Mało adminów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiQusiaa Opublikowano 29 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2022 Na tak + miły + aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novu Opublikowano 30 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2022 Na nie -wkurwia mnie bezbek -chuj wie 1 3. (...) - osoba wypowiadająca się w podaniu musi uargumentować swoje stanowisko. Brak kultury na forum Przez Tomgra, 30 Maja 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoLaR Opublikowano 30 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2022 Na nie -wyzywa po rodzinie -zyczy śmierci -kid -wiek -podanie -patologia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
offnest Opublikowano 30 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2022 Niestety nie -w dalszym ciągu nie do końca ogarniasz CT -z tym że brakuje adminów to trochę kłamstwo -brak doświadczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pogromiacz Opublikowano 30 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2022 2 godziny temu, PoLaR napisał: Noviu ,polar kłamstwa - Na 2 godziny temu, PoLaR napisał: Na nie -wyzywa po rodzinie -zyczy śmierci -kid -wiek -podanie -patologia - - - Na tak +miły +SM. Pisanie kłamstw jest nie dojrzałe 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly Opublikowano 30 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2022 Na tak +miły +nie wyzywa +sm 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIJO Opublikowano 30 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2022 Godzinę temu, Pogromiacz napisał: Na tak +miły +SM. Pisanie kłamstw jest nie dojrzałe Godzinę temu, Maly napisał: Na tak +miły +nie wyzywa +sm jedna reputacja, nowe konto i pierwsze co robi daje na tak pod podaniem? dziwne dziwne jakaś tam poprawa w zachowaniu jest, ogarnia jestem za okresem próbnym. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulimek Opublikowano 31 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2022 (edytowane) no ale po chuj te mk xd taki se ogarek jak widac (@ Tomgraogarek = ogar [jeszcze jasniej dla tomka: osoba ogarnieta czyli w zasadzie myslaca/skuteczna w tym co robi]) nie Edytowane 31 Maja 2022 przez blumek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
realfejmior Opublikowano 31 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2022 -specjalne robienie mk żeby dawać sobie głosy na tak nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 31 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2022 Jak tutaj ktoś wyżej napisał, czasami się wypowiadają jakieś randomowe konta pod podaniem, jednak to czy pisałeś to ty można łatwo zweryfikować .. mam nadzieję, że to nie ty tworzyłeś... jednak dziwnie wyglądają konta zbanowane pod twoim podaniem z podobnymi to argumentami oraz prawie zerową aktywnością na forum. Napisałeś 6 podanie, z czego 3 jest prawie podobnym kopiuj wklej [co lepsze dalej z błędem ortograficznym w "Teras" - końcówka dlaczego chcę zostać adminem] Profil steam, pierwszy poziom.. prawie można powiedzieć, że profil jest "prywatny". Co dalej przemawia mój kolejny argument "Jak długo gram w CS:GO?: ok 3lat" twoje konto wygląda na nowe, więc chciałbym się dowiedzieć co stało się z wcześniejszym kontem. Od razu powiem, że sprawdzam różne strony i przez 3 lata twoje konto wygląda na około.. 200-300 godzin z serwerem JB razem wzięte. Masz tutaj jakiś randomowy link do statsów [może nie daje wiele do podania, ale jednak patrząc przez 3 lata gry to średni wynik meczów rankingowych] clik W dniu 29.05.2022 o 10:09, slodki napisał: że brakuje trochę, czasami adminów często Czekaj czekaj.. co? Trochę czy czasami? Czasami czy często? Czy często czy trochę? Zastanów się sam teraz co napisałeś bo ja już nie wiem. W dniu 29.05.2022 o 10:09, slodki napisał: Może nie znam się na adminowaniu ale Jak to mówią, wszystko po "ale" to gówno prawda. Napisz wprost, że nie znasz się i chcesz pomóc adminom. Lepiej to zostanie odebrane niż pisanie głupot w dalszej części zdania. W tym podaniu nie oceniam zachowania [pomimo, że we wcześniejszych podaniach pisałeś o tym że poprawiłeś zachowanie stawia twoją postać w złym świetle].. czyli odwalałeś ale się poprawiłeś. Nie jestem w stanie tego ocenić bo nie gram na serwerze JB oraz ostatnio na serwerach Areny 25 commsów przez prawie okres dwóch miesięcy... [Czas dokładny to 04 Marca -> 23 Maja].. z czego każdy prawie jest za obrażanie / prowokowanie... Na pewno jest tutaj plusem aktywność, jednak wiele osób ma taką bądź podobną aktywność na serwerze [bo w końcu na JB coś się dzieje] :v Oczywiście, by nie dostać notki mówię, że jestem na Nie. Nie chce mi się nawet szukać jakoś większej ilości powodów by dać Ci punkt na nie a jakiś na tak. Czasami lepiej odczekać kilka tygodni, przekonać społeczność do swojego zachowania [czy to na forum czy to na serwerze], nauczyć się kilku rzeczy [np. SM] i wtedy napisać podanie. Większość graczy tutaj jest z JB [a przynajmniej większość z obecnych wie o co tam chodzi (ja jestem wyjątkiem jak zawsze)]. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djpikoo Opublikowano 1 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2022 Na nie -klócisz się z adminami nawet gdy nie masz racji, uwazasz się za pemek świata (przynajmniej za mojej kadencji.) -doswiadczenie -sm 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Australia Opublikowano 2 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2022 (edytowane) Nic do ciebie nie mam ale Spoiler Spoiler Na nie xd Edytowane 2 Czerwca 2022 przez Australia 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asaso Opublikowano 2 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2022 Nie -commsy - brakuje troche adminów często czasami xd - uszanowanko juz wyjasnil tbh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi