#$Monster$# Opublikowano 28 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2022 Nick: (Na jakim grasz na serwerach) #$Monster$#Imię: KarolWiek: 16Dlaczego ja mam otrzymać rangę UBT?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem) Mam dużo czasu i chciałbym pomóc obecnym ubt. Nudzi mi się w życiu chciałbym się do czegoś przydać. Znam dobrze regulaminy serwerów.Doświadczenie w ocenianiu demek: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.) Tyle co jakieś podesłane przez graczy do sprawdzenia na serw gdzie mam/miałem adminaJak długo gram w CS:GO?: 5latIle czasu poświęcam forum dziennie: Cały czas patrzę co się dzieje i mam otwarteZnajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci) 5/10Link do profilu steam: (Swój link do profilu steam) Steam Kontakt: (Konkretne numery komunikatorów przez które można się z Tobą skontaktować) Steam Discord:$Monster$#4058 Forum Od biedy mes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kvba Opublikowano 28 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2022 Ta Ogar 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slodki Opublikowano 28 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2022 tak miły ogarnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crayzies Opublikowano 28 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2022 na tak +ogarnia +widoczna poprawa zachowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novu Opublikowano 28 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2022 (edytowane) Na tak +Wiek +Znacząco panuje nad zachowaniem +Ma dużo czasu Idealny kandydat Edytowane 28 Maja 2022 przez Novu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoLaR Opublikowano 28 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2022 (edytowane) Na tak kozak ogar ladne podanie wiek dojrzałość umysłowa Edytowane 28 Maja 2022 przez PoLaR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator xdar1uNqq Opublikowano 28 Maja 2022 Moderator Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2022 (edytowane) na nie 1. Słaby kontakt z aktualnym UBT. 2. Zachowanie; zasługujesz na wyrzucenie ze społeczności, a nie na rangi ważne. 3. Nie dostaniesz admina, a co dopiero UBT, który musi ogarniać wszystko. 4. Brak calmy. 5. Mam już w UBT takich co mają czas i chęci. Pika, któremu już się zaczyna nudzić i Asko, który trzyma tylko dla kolorku i bycia na discordzie. Kolejnych takich z zapałem ze słomy nie chcę. Edytowane 28 Maja 2022 przez xdar1uNqq 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adiboo91 Opublikowano 28 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2022 Na tak +aktywność (no jak chcesz tylko kolorek to i tak go stracisz później więc można dać szansę) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferber Opublikowano 28 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2022 nie - zachowanie - commsy - atencjusz 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zer0Poru Opublikowano 29 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2022 ta +ogar +ortografia @wróbel xD +aktywność #freemonster wyjdz z domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 29 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2022 6 odkupień warnów na pierwszej stronie z nimi nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heryod Opublikowano 29 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2022 Na tak + Duża poprawa w zachowaniu + Aktywność na serwerach + Aktywność na forum - Zachowanie kiedyś +/- wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 29 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2022 Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi