mefisTo Opublikowano 28 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 (edytowane) Nick: MefisTo Wiek: 15 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Pisze to podanie poniewaz na serwerze czesto gracze lamia regulamin a chialbym temu zapobiec. Adminow brakuje i to widac na serwerze dlatego napisalem to podanie. CT w miare ogarniete regulamin tak samo wiec mysle ze dalbym rade. Doświadczenie w adminowaniu: Na HNS#2, Surf+Klasy, only AWP i w cs 1.6 przez 8 miesięcy. Jak długo gram w CS:GO?: 1,5 roku W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: w dni szkolne 17-20 w weekendy 11-14 16-21,22 Link GT: https://www.gametracker.com/player/[Ninja] MefisTo/137.74.7.15:30050/ Znajomosc SM: 3/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/kitty2004 Mikrofon: TAK Kontakt: STEAM, FORUM Czy przeczytałeś regulamin Admina?: TAK PS: Z gory przepraszam za slownictwo, ale cos mi sie z ALT'em popsulo i nie moge pisac roznych liter SORRY Edytowane 28 Marca 2019 przez raveN 2 Poprawiam nazwę tematu oraz linki. Przez raven, 28 Marca 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 28 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 Na tak, jest ogarnięty i w porządku, a Adminów na JB nigdy za wiele. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 28 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 28 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shary Opublikowano 28 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 Na tak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistrzuu Arab Opublikowano 28 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 Na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceOne Opublikowano 28 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 i znowu za pare dni zrezygnujesz z tego admina jak z poprzednich? Na nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VAC_miodeQ Opublikowano 28 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 NA NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 28 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 Jestem na TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyy Opublikowano 28 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 TAK xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefisTo Opublikowano 28 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 42 minuty temu, Nice One napisał: i znowu za pare dni zrezygnujesz z tego admina jak z poprzednich? Na nie Z jakich poprzednich xd? Poza tym miałem się męczyć i z niechęcią wbiac na serwer jak już nie chciałem tam grać bo nie miałem czasu na dwa serwery jednocześnie xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 28 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 28 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 Japierhmmmm Dobra panie wszystko jest GIT MALINA na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 29 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2019 +wiek +SM +doświadczenie Jestem na tak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikt Opublikowano 29 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2019 +wiek +doświadczenie +sm Jasne że na TAK. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antos Opublikowano 29 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2019 19 godzin temu, Nice One napisał: i znowu za pare dni zrezygnujesz z tego admina jak z poprzednich? Na nie +1 Na nie! 10 godzin temu, ❤Mrω3αℓℓу❤ napisał: +1 Na nie! edit: Jednak zmieniam zdanie namyśliłem się przyda się admin!!!! NA TAK!!! 1 1 1 Łącze dwa posty w jeden. Przez raven, 29 Marca 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek Opublikowano 29 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2019 To niezle Na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 29 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2019 czekam na fajeczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xSadness Opublikowano 29 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2019 (edytowane) Sorry, ale znowu po paru dniach pewnie zrezygnujesz,(znając Ciebie), chwalisz się że byłeś adminem na serwerze w którym miałeś admina przez kilka dni ??? Narazie Jestem na NIE !!! Edytowane 29 Marca 2019 przez ™KaYarashi™ ArenaSkilla.pl 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefisTo Opublikowano 29 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2019 (edytowane) 12 minut temu, ™KaYarashi™ ArenaSkilla.pl napisał: Sorry, ale znowu po paru dniach pewnie zrezygnujesz,(znając Ciebie), chwalisz się że byłeś adminem na serwerze w którym miałeś admina przez kilka dni ??? Narazie Jestem na NIE !!! Proszę cię nie kompromituj się już, naprawdę jesteś żałosny czy ja się chwaliłem/chwalę że miałem admina a w doświadczeniu musiałem napisać LOL . Bo co napisałem ci prawdę i Nie! pod podaniem hah ? Każdy mówił mi co robisz jak się zachowujesz na serwerze i jak kłamiesz w swoim podaniu, nie będę się z tb kłócił bo nie upadne tak nisko jak ty. Przepraszam za spam ale musiałem to wyjaśnić ? Edytowane 29 Marca 2019 przez MefisTo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysPL Opublikowano 29 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajek1908 Opublikowano 29 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2019 Jestem na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dover Opublikowano 29 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2019 Mefisto na admina? Problemów z nim nie ma, a same zasady modyfikacji ogarnia. Jestem na tak, tylko nie dawaj mi bana jak będę ciebie zabijał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoriX Opublikowano 29 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2019 xD ta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zerdix Opublikowano 29 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi