slodki Opublikowano 14 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2022 (edytowane) Nick: (Na jakim grasz na serwerach) słodki Wiek: 16 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem) na początku chciał bym was przeprosić za to że byłem chamski Zmieniłem się. Może nie znam się na adminowaniu ale mogę się nauczyć można też powiedzieć że brakuje trochę, czasami adminów często jak ich niema to się dzieje komuś krzywda chciałbym zapobiec tego żeby nikt nie był wyzywany na serwerze i był dobrze traktowany. Teras nauczyłem się więcej. Doświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.) małe doświadczenie ale może być duże Jak długo gram w CS:GO?: ok 3lat W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: wieczór i noc Link GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać maksymalnie 3 linki do GT) https://www.gametracker.com/player/[THC] słodki/137.74.7.15:30050/ Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci) 3/10 (douczyłem się)Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199253556395/ Mikrofon: (Tak/Nie) tak Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet) tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: tak Edytowane 14 Maja 2022 przez slodki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 14 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2022 Nie toxic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIJO Opublikowano 14 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2022 3 godziny temu, #$Monster$# napisał: Nie toxic jaki toxic ?? na tak miły, pomocny, aktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
realfejmior Opublikowano 14 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2022 (edytowane) nie -sb(zachowanie) -+gt Edytowane 14 Maja 2022 przez Fejmiorrr zmieniam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponczek Opublikowano 14 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2022 Nie - toxic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zer0Poru Opublikowano 14 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2022 ta +gt (aktywnosc) +sprawne mikro +niema kija +ogar +widac poprawe w zachowaniu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sus Opublikowano 14 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2022 nie toxic zachowuje sie jak zwierze 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
offnest Opublikowano 15 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2022 Na nie ja można zmienić się na przestrzeni tygodnia? XD -nie ogarniasz ct -grasz na jb mniej niż 3 miesiące i piszesz podanie. -jest dużo adminów. -GT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adiboo91 Opublikowano 16 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2022 na tak miły, pomocny, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novu Opublikowano 17 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2022 W dniu 14.05.2022 o 22:34, KIJO napisał: na tak miły, pomocny, aktywny W dniu 14.05.2022 o 23:01, Zer0Poru napisał: +gt (aktywnosc) +sprawne mikro +niema kija +ogar +widac poprawe w zachowaniu Co z tego, że jest miły i ma aktywność jak nie ogarnia zbytnio. Jestem na tak, ale wiem że nawet po przyjęciu dostanie degrada w ciągu 2-3 dni. +Wiek ^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitos Opublikowano 17 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2022 Niestety Twoje podanie zostało odrzucone. Możesz spróbować ponownie za 7 dni. Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi