bulimek Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Link do steam: steam Link do steam oskarżonego: steam Nick oskarżonego: Wróbel Opis sytuacji: Pan Ubt Wróbel totalnie nie ogarnia co się dzieje, faworyzuje oraz specfreekilluje na serwerze moja rozpiska: Spoiler 10:45 warden daje polecenie "idziecie po markerze w strone markera koniec markera bezruch do odwoania( nie powiedzial nic o tym ze wieksze/mniejsze przerwy omijacie)jedna grupka szła dalej a druga sie zatrzymała. Koncowo nie zabil tych ktorzy blednie wykonywali polecenie i tamta grupka ktora stała dobrze dobiegła do osob z przodu. Następnie wequ wchodzi do pomieszczenia ze skakanką i ttki go zamykają. 11:39 Wrobel zabija weqa za to ze rzekomo mial bezruch a nie mial poniewaz wszyscy ktorzy poszli dalej po markerze źle wykonywali polecenie (juz wtedy chciałem go respic ale nie do konca widzialem calej sytuacji) 12:25 warden rozpoczyna zabawe w skakanke, daje zakaz opuszczania skakanki do odwolania oraz mowi ze gdy bedzie 6 osob moga wyskoczyc. (bagietka jako jedyny nie wyskoczył ponieważ byl zakaz do odwolania ) 14:13 ctcy lekutko nie ogarniaja i zabijaja bagietke ktory dobrze wykonuje polecenie(zostaje zrespiony co nie zmienia faktu ze im dał sie poprawić a weqowi juz nie.) ~~Respie wequsia zeby nie było faworki. 15:33 Wróbel zabija wequsia następnie respie go jeszcze raz i mowie "jezeli jeszcze raz go zabijesz daje ci ctbana" na co wóbel odpowiada "jak mi dasz to sam sobie zdejme"xDXDXDXD. O ile dobrze wiem do ubt nie moze samo sobie zdejmowac kar XD wróbel zabija wequsia drugi raz. Wróbel wykłóca się ze mną po czym ostatecznie nie dostaje ctbana bo musiałem pilnie wyjsc z domu. Na dc adminow jest juz wpisany ctban dla niego. Wróbel totalnie nie ogarnia regulaminu a z taką rangą to chyba konieczne XD Dodatkowo Pan ubt nie wywiązuję się ze swoich obowiązków. jak widac dostał Ubt 21marca, Czyli juz minął ponad miesiąc a on zrobił od tego czasu tylko jedną skargę przy czym zadnej rozpiski. Po co taka osoba ma kisić rangę? To juz wiecej by robił jasiolk gdyby dostał. Serwer: Forum/Jb Data i godzina zdarzenia: 28.04.22 17:50 Dowody: wyzej + https://forum.arenaskilla.pl/forum/27-skargi/ demko z csa ba_jail_bravo 5runda edit Pan wielki ubt usunał z kanału "bany do nadania" swojego ctbana XDD chyba poczuty troche 2 4 3 Dodałem informację na dole Przez Tomgra, 28 Kwietnia 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wrobel Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Ogulne beka z tej skargi, bez sensu ta skarga jak byś nie widales to cały czas ine osoby zabierajom skargi ale ale se ostatnio nie miałem czasu bo musiałem robić swoje ine obowiązki i takie tam z tydzień mnie w doma mnie nie było, przylaz pod koniec mapy pan mr blumek i płaczę na serwie bo "niby" robię fk, a nie bo ten wequsi czy jakoś tam się ruszał na bezruchu to go zabiłem i potem przylaz pan "wielki" Admin i pruje się do mnie ze robiłem fk to mu tłumaczę ze nie zrobiłem "ogulnie to nawet praktycznie cały serwer gadał ze mam rację xd i że nie ma fk xd i ten blumek czy jakoś tam pisze na dc że czemu jestem jeszcze w ubt i takie tam i wyzywa i płaczę xd, nawet nie wiem po co to pisze PS. Nikogo nie interesują twoja rozpiska i nic nie znaczy polecam obejrzec to samemu od początku do końca, xd ja bym mu nawt nie ufał🤣 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naviq Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2022 (edytowane) 17 minut temu, Wrobel napisał: Ogulne Poprawna forma to "ogólnie" zapisywane z wykorzystaniem "ó". Ogólnie - bez szczegółów, bez podawania detali, mniej więcej jak cos Edytowane 28 Kwietnia 2022 przez naviq 2 1 SPAM Przez Tomgra, 28 Kwietnia 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator xdar1uNqq Opublikowano 30 Kwietnia 2022 Moderator Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2022 W skakance sobie skakał itp. Nikt go tam nie zamknął, samowolnie tam wbiegł bez żadnego powodu. ^ | | SS, bo się zbugowało całe, ale rozpiska moja oczywiście. Sprawa bagietki: Został zabity przez wróbla na niby przez słowa wardena ale końcowo go zrespił, więc go zrespili. ~15:00 blumek do wróbla: " faworke, masz tam tego nie zabiłeś, jesteś tak głupi" 15:30 blumek:" jeszcze raz go zabijesz to dam Ci ctbana" 15:32 wrubel:"to sobie go zdejme, proste" 15:47 blumek:" japierd...." i wyszedł z serwera Więc podsumowując: Moim zdaniem afera z tej rundy to bardziej wina wardena niż samego Wróbla z uwagi na to, że to on się gubił w zeznaniach, a wróbel i tak się go musiał słuchać. Blumek zrespił wiequsia, ale zrobił to bez słowa, po prostu, w środku rundy go nagle zrespił. Warden tego nie chciał. Daje kary, które według mnie jedyne mają sens, bo regulamin jest dziurawy jak obrona reprezentacji San Marino Wrubel [ctban] 60 fk Maciej [ctban] 180 fawora, nieogarnianie Admini z serwera: blumek, slowmo@ NitosProponuję, żeby admini żyli, bo trochę im się obydwu spało. Samowolka blumka imo też narobiła problemu, bo całą rundę siedział cicho i tak bez słowa zrespił typa z początku rundy XDSprawa UBT, bo i tak mogę zająć stanowisko przy okazji jako UBTek: Większość skargi tak zajmuję ja, aczkolwiek wrubelek mało robi, żeby oddać realistyke. @ xBonioProponuję byś bardziej zwrócił uwagę na dowody poza serwerowe, bo tak jak pisałem wyżej. Tak na prawdę winny bardziej regulamin i warden niż sam wrubelek ;v 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 1 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2022 Co do skargi to odrzucona w większej mierze. Co do aktywności jako ubt, wiem, że macie jakiś serwer dc czy coś gdzie sobie zajmujecie skargi etc. Bo tak średnio coś robisz. Skarga została odrzucona. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi