WiQusiaa Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Nick: WiQusiaa Wiek: 15 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Gram w godzinach zazwyczaj nocnych kiedy nie ma adminow a simpy i mentale graja i chce ich doprowadzic do porzadku, jestem znana i lubiana osoba na serwerze, nie jestem konfliktowa. Doświadczenie w adminowaniu: nie mam ale szybko sie ucze Jak długo gram w CS:GO?: 5lat W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: 21-3 Link GT: https://www.gametracker.com/player/[ORC] WiQusiaa/137.74.7.15:30050 Znajomość SM: 3 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198408508387 Mikrofon: Tak Mutacja głosu: Nie dotyczy kobiet Czy przeczytałam regulamin Admina?: tak 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crayzies Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2022 na tak +miła +aktywność +dobry kontakt z obecną administracją więc szybko się nauczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Na tak aktywnosc krotko trzyma z bambikami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiok Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Na tak +Wiek +Sm +Kobieta (jest bardziej ogarnięta) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoLaR Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Xdd To ja myślałem że wiqusia ma 18 lat XD Lekka kraksa bym powiedział xd Pole do wyczajania stulejek 😎🤙 No, ale ogl to no co +nie wyzywa innych, aby ich pociąg pierdo**** +stara się być miła +aktywna +wiek +zawsze mówi dzień dobry na serwerze, gdy ktoś wbija -ma przepalone styki Wyżej mamy przykład stulejki, gdzie @Jasiok daje + za to, że dana osoba jest DZIEWCZYNĄ XDDDDDD No wiec jestem na tak xd 2 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novu Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2022 25 minut temu, WiQusiaa napisał: Wiek: 15 o kurwa cale zycie bylem w bledzie wiadomo ze na tak +doprowadzi dzieci do porzadku :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sus Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2022 na tak +ogarnia +aktywna +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heryod Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Na tak + Aktywność + Gra w czasie gdy nie ma na serwerze administracji + Zachowanie + Potrzeba więcej osób do administracji +/- Wiek +/- Sm - Brak doświadczenia jako administrator 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TIKUS Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2022 No niby można i dać szanse +miła (nie zawsze, wredota) +sm +wiek 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karczmi Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2022 - Brak jakiegokolwiek poziomu intelektualnego, emocjonalnego. Swego czasu, kiedy aktywnie gralem na serwerze, często spotykałem Cię w godzinach nocnych. Zachowywałaś się infantylnie, nie trzymając jakiejkolwiek kultury słownej w stosunku do innych osób, reprezentując przy tym swój egoizm. Nie jesteś w żadnym stopniu rozgarniętą osobą, a powinnaś, ponieważ masz rzekome "15 lat". - Brak jakiejkolwiek treści w podaniu, która mogałby mnie potencjalnie zachęcić, abym zmienił swój głos na "tak". - Podanie nie jest w żadnym stopniu rozwinięte, kilka słów zlepionych w jedno zdanie. - Brak doświadczenia. Na nie 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inatimer Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Na tak +Miła +Ogarnia +brak kija +jebie simpow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Może być na tak zawsze jak wbije to gra wiec aktywnosc przyda się ktoś do zoo Nie robi zadymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heniohamulec Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Na nie -Wyzywasz -brak Doświadczenia -mental 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BorszczuGaming Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Na tak +Wiek +Zabawna +Aktywność +Myślę że będzie ogarniać +Od buta podskoczy aktywności na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosin Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Na Tak +wiek +aktywność +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokonek Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Karczmi dobrze napisał, kiedy byłem adminem w godzinach nocnych potrafiłaś dostać odemnie po 3 upomnienia (tak jak każdy w tej gofzinie) i mimo to i tak dostawałaś mute, Na nie, słabe zachowanie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syder Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Na tak: + Asertywność + Bezinteresowność + Dokładność + Dobroduszność 😊 + Empatia + Gościnność + Grzeczność + Komunikatywność + Lojalność + Obowiązkowość + Pomysłowość + Pracowitość + Uroda 😍 + Punktualność + Samodzielność + Sumienność + Szczerość 😇 + Troskliwość 🤩 + Uczciwość 😘 + Uprzejmość + Wiarygodność + Wielkoduszność + Wyrozumiałość 🥰 + Zdyscyplinowanie + Życzliwość 17 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Na Tak - @ SyderXD??D? +ambitna +miła +ogar baba +mama złotego dziecka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bakajoko Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2022 tak -syder poszalałes ogolnie w ch.... xD -miła -ma dobry kontakt z adminami to sie ja nauczy jak czegoś nie bedzie umiala -aktywność -nie ma spin z graczami jest lubiana -wiek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReXon Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2022 ofc że na tak mimo swojej czasami nie uprzejmości myślę że nada się jako administratorka w razie czego szybki couching będzie robiony +aktywność +znajomość na serverze +/- sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulimek Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Ta Szybko się nauczy jak ogarnąć zoo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kenrau Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2022 W dniu 20.04.2022 o 17:30, Syder napisał: Na tak: + Asertywność + Bezinteresowność + Dokładność + Dobroduszność 😊 + Empatia + Gościnność + Grzeczność + Komunikatywność + Lojalność + Obowiązkowość + Pomysłowość + Pracowitość + Uroda 😍 + Punktualność + Samodzielność + Sumienność + Szczerość 😇 + Troskliwość 🤩 + Uczciwość 😘 + Uprzejmość + Wiarygodność + Wielkoduszność + Wyrozumiałość 🥰 + Zdyscyplinowanie + Życzliwość Simp Na tak +Aktywność 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartecki Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2022 na nie -slaby sm -prawie nic nie mowi -aktywnosc taka se Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diamont Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Okres próbny -doświadczenie +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitos Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2022 (edytowane) Okres próbny, już się boje o obecnych adminów XDDDD Napisz do Major Admina* lub Opiekuna Serwera* prywatną wiadomość na forum, podając odpowiednie informacje(link do podania, link do profilu Steam). Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot *Jeżeli na serwerze nie ma Major Admina, ani Opiekuna Serwera, to zwróć się do xBonio. Aplikant został przyjęty na stanowisko. Edytowane 21 Kwietnia 2022 przez Nitos 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi