Mikru Opublikowano 26 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 Witam Areniacy! Zabawa polega na wypisaniu najwiekszej wady oraz zalety uzytkownika wyzej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dover Opublikowano 26 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 Zaleta: Niski Wada: Wkurzający czasem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 26 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 Zaleta: Inteligentne wypowiadanie sie Wada: Zbyt duzo gada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 27 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 Bardzo spoko zabawa jak dla mnie, szanuje za kreatywność. Zaleta: Zachowanie(?) Wada: Nie mam pojęcia, czy takową dostrzegłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dover Opublikowano 27 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 Zaleta: Inteligentny Wada: Usta mu zaszyli 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twojstary Opublikowano 27 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 zaleta: gada bez przerwy wada: gada bez przerwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 27 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 Zaleta: smieszny Wada: Spami mi na messengerze o 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 27 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 Zaleta: spokojny Wada: za bardzo spokojny 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twojstary Opublikowano 27 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 (edytowane) zalety: wysmienity admin wady: gada do mnie na tsie jak mam full focus gierke i sie wkurza ze nie odpowiadam Edytowane 27 Marca 2019 przez hajdzik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Zalety: madry wsm Wady: jest trollem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 25 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2019 [*] dla zabawy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoriX Opublikowano 25 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2019 zaleta: pomocny, dobry admin wada: nie zauważyłem jeszcze 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 25 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2019 Zaleta: da sie pogadac Wada: spami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek Opublikowano 25 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2019 Zaleta: Dobry Kumpel Wady: chyba narazie żadne 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 25 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2019 Zaleta: jest ogarniety jak na swoj wiek Wada: podnieca sie mna jak jakas hot 16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek Opublikowano 25 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2019 Wyżej patrz☝️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dover Opublikowano 25 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2019 Zaleta: Da się z nim normalnie prozmawiać Wada: Silver Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 25 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2019 Zalety: inteligentny- normalnie z nim porozmawiasz Wady: wkurza czasami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoriX Opublikowano 25 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2019 (edytowane) mikrus up + mozna pogadac! Edytowane 25 Maja 2019 przez ✔GoriX✔ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek Opublikowano 25 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2019 Zalety: Miły Wady: Spamisz ciągle 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoriX Opublikowano 25 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2019 8 minut temu, KopuS napisał: Zalety: Miły Wady: Spamisz ciągle gdzie spamie Zaleta: Mozna pogadac ogarniety jak na swoj wiek Wada: silverek hehe 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antos Opublikowano 26 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2019 Zaleta: Spoko mordeczka, da się pogadać i pograć (POŚMIAĆ) Wada: Denerwuje (SPMUJĄC) źle zrobiłem podając FB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek Opublikowano 26 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2019 Zaleta: całkiem spoko grafiki i nawet ok kolega Wada: Wkurzający czasem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antos Opublikowano 26 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2019 Zaleta: Dał fajną informacje up! Wada: Bo to kopus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 26 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2019 Zaleta : Brak Wada : za dużo ich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi