bartaz Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Nick: ʙᴀʀᴛᴀᴢ Imię: Bartosz Wiek: 17 Dlaczego ja mam otrzymać rangę Moderatora?: Niejednokrotnie pokazałem, że można mi zaufać, jestem pomocny oraz empatyczny. Jestem gotów ponownie pełnić tę funkcję na sieci. Doświadczenie w moderowaniu: Posiadałem już moderatora na sieci. Ile czasu poświęcam forum dziennie: Kilka godzin dziennie. Coś o sobie: Jestem Bartosz, znany pod pseudonimem "bartaz", na Arenie spędziłem już sporo czasu (jestem tutaj już od 2019 roku). Interesuję się grafiką komputerową oraz innymi rzeczami z tym powiązanymi np. montowaniem filmów. Jako osoba prywatna chętnie spędzam czas z znajomymi oraz jestem przyjacielski. Co zrobiłeś dla ArenySkilla: Z tych najważniejszych to: Moderator oraz m@ Kontakt: szczególnie steam 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2022 giga mocne tak ogar mily mial moda kox <3<3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kvba Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Na tak +Miły +Pomocny +Doświadczenke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killerek Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Na tak jako osoba która miała kontakt z bartazem wiem, że można mu ufać +DOŚWIADCZENIE +Miły +Wyrozumiały +Pomocny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Ale ze powrot ? na tak mial juz moda ogar mily Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIJO Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2022 NA TAK GIGA KOKS OGARNIA STAŻ ITP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceOne Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2022 koniec lutego - rezygnacja poczatek kwietnia - znowu podanie #arenadownow po co ci to skoro za chwile zrezygnujesz? ale no na ta, zadnych kandydatow +wiek 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokonek Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Zdecydowanie na tak +doświadczenie +godny zaufania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crayzies Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Na Tak +miły +pomocny +godny zaufania +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2022 tak +pomocny +wie co i jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diamont Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Tak +doświadczenie +miły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TIKUS Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Tak +mily +ogar +staz +byly moderator, wszytko juz ma wykute +brak innych kandydatór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosin Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Na Tak +ogar +doświaczenie +byly moderator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponczek Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2022 tak + kozak + duże doświadczenie jako Moderator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Na tak, - Doświadczenie; - Staż; - Wiek; - Pomocny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novu Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Tak +Wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djpikoo Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Proste że tak +Doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
realfejmior Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2022 tak +doświadczenie +ogarnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wrobel Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Na tak + doświadczenie + aktywność + ogarnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SOKOLEK Opublikowano 17 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2022 Na tak + ogar + aktywność + wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamyK Opublikowano 17 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2022 W dniu 7.04.2022 o 18:52, bartaz napisał: Posiadałem już moderatora na sieci. nuuuuddyyy na niue 2 3. W podaniach należy wyraźnie zaznaczyć swoje stanowisko, czy jest się ,,za przyjęciem", czy "za odrzuceniem" kandydata na stanowisko admina. - osoba wypowiadająca się w podaniu musi uargumentować swoje stanowisko. Przez Tomgra, 17 Kwietnia 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heryod Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Na tak Najlepszy kandydat Doświadczenie z serwerami itd... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomsonek Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Na tak Doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Aplikant został przyjęty na stanowisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi