Skocz do zawartości

[Przyjęte] Podanie na admina

Udostępnij

Zer0Poru

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Zer0Poru

Dlaczego ja mam otrzymać admina:Powinienem otrzymać admina ponieważ zauważyłem zapotrzebowanie administracji na jb nigdy administracji za dużo a dużo razy sie tak wydarzyło że niema admina i dzieje sie syf oraz samowolka na serwerze widać to np.Na moich ostatnich skargach jakie napisałem i wszystkie które napisałem od ostatniego miesiąca są przyjęte i dużo graczy dostało dużo banów mutów oraz ctbanów. Dopilnowałbym serwer w godzinach około 14-23/24 dużo osób w dalszym ciągu robi samowolkę po tym jak napisałem skargi i dostały bana i się nie poprawiły w zachowaniu oraz w wielu innych rzeczach. Gdybym miał okazję chociażby dostać się na powiedzmy 7dni próbnych byłby większy spokój na serwerze opanowanie oraz pod moją obecność nie było by samowolki nadużywania mikrofonu i tym podobnym rzeczy. Jeśli są jakieś błędy ortograficzne to z takowego powodu że staram się pisać szybko oraz z sensem.Jestem miłą sympatyczną osobą umiem panować nad emocjami oraz uczuciami a w sytuacji której nie wiedział bym jak zareagować wybrał bym opcje najlepszą dla graczy lub dopytał się innego administratora co mógłby mi doradzić żeby zrobić coś lepiej.Pozdrawiam
Doświadczenie w adminowaniu:Doświadczenia takowego nie posiadam na serwerach społecznościowych cs'a lecz w grach takich jak powiedzmy fivem i tym podobne miałem z tym styczność.

Jak długo gram w CS:GO?: W csgo gram od czasów gdy ten był jeszcze płatny zakładam że to będzie coś koło 5lat jak nie więcej.

W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Na serwerze gram po godzinach  szkolnych to znaczy od 14-24 zależy również od dnia w weekendy gram od około 11-01

Link GT:https://www.gametracker.com/server_info/137.74.7.15:30050/top_players/?query=IIP4w3lxII  https://www.gametracker.com/server_info/137.74.7.15:30050/top_players/?query=Pawełek_JT https://www.gametracker.com/server_info/137.74.7.15:30050/top_players/?query=Zer0Poru

Znajomość SM: 5/10

Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199104753329/

Mikrofon: Tak, posiadam

Mutacja głosu: tak

Czy przeczytałem regulamin Admina?:Tak, Przeczytałem  nie raz

• Haha! 1

Okres próbny 

+Reaguje na zachowanie na serwerze (skargi)

-napisales ostatnio skargę na heniohamulca (jb solar) za fk i nieogarnianie gdzie takich sytuacji nie było i pewnie byś dał ctbana za to a admini są chyba żeby było mniej skarg 

+Aktywność 

- klamales kiedyś z wiekiem w podaniach co ustaliliśmy wczoraj na ts 

+Starasz się (nawet wczoraj na ts sobie komendy powtarzałeś :) )

W dniu 2.04.2022 o 21:02, Hiro napisał:

- poczuty bez adm

mówi to osoba, która po napisaniu rezygnacji dostała muta na 2 dni za obrazę rodziny xD

I tak zanim Benio się ruszy z wyborem m@ to minie trochę czasu i jeszcze zanim nowy m@ zrobi skargi (a ich coraz więcej) to też trochę minie.

Mogę dać na Tak

+coś tam się starasz robić, żeby utrzymać "porządek" jak admini robią sobie wagary

+coś tam zacząłeś ogarniać

Okres Próbny.

Napisz do Major Admina* lub Opiekuna Serwera* prywatną wiadomość na forum, podając odpowiednie informacje(link do podania, link do profilu Steam).
Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam:  steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot

*Jeżeli na serwerze nie ma Major Admina, ani Opiekuna Serwera, to zwróć się do xBonio.

Aplikant został przyjęty na stanowisko.
Edytowane przez Nitos
  • Lubię to! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności