Zer0Poru Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Nick: Zer0Poru Wiek: 15 Dlaczego ja mam otrzymać admina:Powinienem otrzymać admina ponieważ zauważyłem zapotrzebowanie administracji na jb nigdy administracji za dużo a dużo razy sie tak wydarzyło że niema admina i dzieje sie syf oraz samowolka na serwerze widać to np.Na moich ostatnich skargach jakie napisałem i wszystkie które napisałem od ostatniego miesiąca są przyjęte i dużo graczy dostało dużo banów mutów oraz ctbanów. Dopilnowałbym serwer w godzinach około 14-23/24 dużo osób w dalszym ciągu robi samowolkę po tym jak napisałem skargi i dostały bana i się nie poprawiły w zachowaniu oraz w wielu innych rzeczach. Gdybym miał okazję chociażby dostać się na powiedzmy 7dni próbnych byłby większy spokój na serwerze opanowanie oraz pod moją obecność nie było by samowolki nadużywania mikrofonu i tym podobnym rzeczy. Jeśli są jakieś błędy ortograficzne to z takowego powodu że staram się pisać szybko oraz z sensem.Jestem miłą sympatyczną osobą umiem panować nad emocjami oraz uczuciami a w sytuacji której nie wiedział bym jak zareagować wybrał bym opcje najlepszą dla graczy lub dopytał się innego administratora co mógłby mi doradzić żeby zrobić coś lepiej.Pozdrawiam Doświadczenie w adminowaniu:Doświadczenia takowego nie posiadam na serwerach społecznościowych cs'a lecz w grach takich jak powiedzmy fivem i tym podobne miałem z tym styczność. Jak długo gram w CS:GO?: W csgo gram od czasów gdy ten był jeszcze płatny zakładam że to będzie coś koło 5lat jak nie więcej. W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Na serwerze gram po godzinach szkolnych to znaczy od 14-24 zależy również od dnia w weekendy gram od około 11-01 Link GT:https://www.gametracker.com/server_info/137.74.7.15:30050/top_players/?query=IIP4w3lxII https://www.gametracker.com/server_info/137.74.7.15:30050/top_players/?query=Pawełek_JT https://www.gametracker.com/server_info/137.74.7.15:30050/top_players/?query=Zer0Poru Znajomość SM: 5/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199104753329/ Mikrofon: Tak, posiadam Mutacja głosu: tak Czy przeczytałem regulamin Admina?:Tak, Przeczytałem nie raz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIJO Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2022 może jakiś nowy powód dlaczego masz otrzymać admina a nie kopiujesz jeden +sm +/- aktywność jestem za okresem próbnym 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heryod Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Okres Próbny +SM -Dalej nie jestem pewien czy nadajesz się na admina +Brakuje adminów na jb +/- aktywność +/- wiek Przeczytaj jeszcze raz regulamin bo zdążyło ci sie powtarzać bzdury a propo regulaminu które wiele osób powtarza a nie są prawdą. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2022 ta malo adminow zawsze jak wbije to cie widze piszesz skargi wiec reagujesz na zachowanie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novu Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Nie - to już twoje 5 podanie - ten nick - nie nadajesz się na admina 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crayzies Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2022 można dać na okres próbny +aktywność +brakuje adminów na jb a jesteś dosyć aktywny +reagujesz na łamanie regulaminu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bakajoko Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2022 na nie -wiek -sm -nie ogarniasz podstawowych komend a co dopiero komend administatora nie nadajesz sie na to stanowisko pograj troche a bedzie lepiej 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EGGZ Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Na tak +wiek +sm +kultura +aktywność 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Na Tak +ogar +wiek +widać że nie odpuszcza w skargach 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradB Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2022 mozna dać na okres próbny +sm +gt +wiek +kultura +reaguje na złe zachowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heniohamulec Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2022 na nie -prowkacje -zachowanie -nie ogarnia -wiek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hiro Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2022 (edytowane) na nie -xD "gram tu 2 lata" - poczuty bez adm - commsy - nick Edytowane 2 Kwietnia 2022 przez Hiro 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djpikoo Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Okres próbny +Reaguje na zachowanie na serwerze (skargi) -napisales ostatnio skargę na heniohamulca (jb solar) za fk i nieogarnianie gdzie takich sytuacji nie było i pewnie byś dał ctbana za to a admini są chyba żeby było mniej skarg +Aktywność - klamales kiedyś z wiekiem w podaniach co ustaliliśmy wczoraj na ts +Starasz się (nawet wczoraj na ts sobie komendy powtarzałeś ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TIKUS Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Tak! +/- sm +wiek +kultura +ogar +zawsze pilnuejsz porządku na serwerze bez adm +mutacja +aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syder Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2022 można dać na okres próbny +aktywność +brakuje adminów na jb a jesteś dosyć aktywny +reagujesz na łamanie regulaminu przekopiowałem od crayzies'a bo się z nim zgadzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzbanik Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2022 na tak +aktywność +mutacja +sm nie wiem jak z zachowaniem nie gram na JB, ale wydajesz się dobrym kandydatem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucy Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2022 W dniu 2.04.2022 o 21:02, Hiro napisał: - poczuty bez adm mówi to osoba, która po napisaniu rezygnacji dostała muta na 2 dni za obrazę rodziny xD I tak zanim Benio się ruszy z wyborem m@ to minie trochę czasu i jeszcze zanim nowy m@ zrobi skargi (a ich coraz więcej) to też trochę minie. Mogę dać na Tak +coś tam się starasz robić, żeby utrzymać "porządek" jak admini robią sobie wagary +coś tam zacząłeś ogarniać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2022 NIE Co wy macie w głowach, panowie wyżej. koleś pisze kilkanaście skarg tygodniowo, byłby chodzącym regulaminem i nabijarką SB. -Poczuwa się a jest chwile na sieci 1 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponczek Opublikowano 5 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2022 nie -60 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SLOWMO Opublikowano 5 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2022 Okres próbny +Próbuje ogarnąć młyn pomimo nieposiadania przywilejów administratora +Aktywność +Stara się chłopak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diamont Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Tak +mało adminów +często cię widzę jak wbijam +sm +mutacja -doświadczenie(na jb jest ważne) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitos Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2022 (edytowane) Okres Próbny. Napisz do Major Admina* lub Opiekuna Serwera* prywatną wiadomość na forum, podając odpowiednie informacje(link do podania, link do profilu Steam). Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot *Jeżeli na serwerze nie ma Major Admina, ani Opiekuna Serwera, to zwróć się do xBonio. Aplikant został przyjęty na stanowisko. Edytowane 6 Kwietnia 2022 przez Nitos 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi